SOUTĚŽE

 

Vyhraj kompilaci Trance Nation od Ministry of Sound

V první polovině prázdnin v Evropě vyšel další díl prestižní kompilační řady Trance Nation, kterou zastřešuje legendární londýnský klub Ministry Of Sound. Ministry Of Sound nám jeden kousek této kompilace, který Lange navíc vlastnotučně podepsal, věnovali do soutěže!

 

Zástupci klubu Ministry of Sound také vždy pečlivě vybírají, kdo jejich kompilaci namíchá, v minulosti tak učinili například Cosmic Gate, Judge Jules nebo Ferry Corsten. Pro léto 2013 padla volba na jednoho z největších britských trancových legend - Stuart Langelaan, který je znám spíše pod pseudonymem Lange.

Ten na dvojdiskovou kompilaci famózně smíchal více než skladeb, mezi kterými najdeme i několik exkluzivních kousků z jeho prudukce. Kromě toho se tranceři dočkají i aktuálních hitů od Rank 1, Cosmic Gate, Bobiny, Ferry Corstena nebo Orjana Nilsena. Lange si dal s Trance Nation opravdu záležet, jeho cit pro ten správný trance sound je znát v každém jeho precizních míchání. Určitě tak půjde o jednu z nejpovedenějších djských kompilací, které v letošní roce vznikly!

Soutěž končí 31. srpna. Za kontakt výherce je zodpovědný promotér akce.

Soutěž skončila 31.08.2013.
 
Kolik tracků je na dvou discích celkem?
  • 32
  • 33
  • 34
 
Výherci:
  • marian černaj
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016