SOUTĚŽE

 

Velká soutěž se Silicone Soul, Hot Crew a Tribal Vision!

Legendární dvojka Silicone Soul, kterou není třeba nijak zdlouhavě českému publiku představovat, se chystá 7.dubna zbořit pražskou Roxy. Nová pravidelná noc House Elements pod dohledem rezidentních DJs Biodana, Slatera a Tazze představí světový house a tech-house sound těchto matadorů taneční scény, kteří plní světové kluby již více než 10 let a vy byste u toho neměli chybět... Zvlášť, když si teď můžete zasoutěžit o volné vstupy a množství věcných cen!

 

HOUSE ELEMENTS @ ROXY PRAGUE 7. 4. 2012, 22:00

DJS: Silicone Soul (UK / Soma rec / Darkroom Dubs), Biodan (Roxy Prague / Solstice / BioBull), Slater (Tribal Vision), Tazz (Progressive Session)

Soutěžíme o voucher Relax do luxusního pánského kadeřnictví Hot Crew, kde se o vás budou starat sexy oblečené stylistky, specializované na pánské střihy nejnovějších trendů. Dále můžete vyhrát poslední album Silicone Soul, Tribal Vision mikinu, Tribal Vision tričko, 3x vinyl Tribal Vision, 3x CD Tribal Vision a volné vstupy na party House Elements se Silicone Soul.

Hot Crew

Rozpis cen:

1. cena - Voucher Relax do luxusního pánského kadeřnictví Hot Crew + poslední album Silicone Soul + 1x vinyl Tribal Vision + 1x CD Tribal Vision + 2 vstupenky na House Elements se Silicone Soul.

2. cena - 1x Tribal Vision mikina + 1x vinyl Tribal Vision + 1x CD Tribal Vision + 2
vstupenky na House Elements se Silicone Soul.

3. cena - 1x Tribal Vision Triko + 1x vinyl Tribal Vision + 1x CD Tribal Vision + 2 vstupenky na House Elements se Silicone Soul.

Další informace o párty House Elements naleznete na Facebooku.

Tribal Vision

POZOR: Soutěž končí 4. 4. 2012 ve 23:59. Ceny se budou předávat výhercům jen po předložení občanského průkazu a pouze na párty HOUSE ELEMENTS @ Roxy. Voucher do kadeřnictví Hot Crew je platný do 30. 4. 2012. V případě nevyzvednutí výhry v den konání akce 7. 4. 2012 v klubu Roxy, ztrácíte na výhru nárok! Jiný způsob předání není možný, stejně jako nárokování jakékoliv kompenzace.

Soutěž skončila 04.04.2012.
 
Jak se jmenují kadeřnice salónu Hot Crew?
  • a) Adéla, Jana, Anna
  • b) Markéta, Michala, Bohdana
  • c) Petra, Martina, Tereza
 
Výherci:
  • Romana Douchová
  • Milan Herka
  • Václav Hovězák
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016