RECENZE

 

Behringer přichází s novou zvukovou kartou

Firma Behringer je mezi DJi známá především jako výrobce mixážních pultů, zesilovačů, reproduktorů a případně další hudební techniky. Tato firma však v nedávné době začala také vyrábět externí zvukové karty. První zvuková karta firmy Behringer nese označení F-Control Audio FCA202.

 

F-Control Audio FCA202 - externí firewire zvuková karta od firmy Behringer










Karta se k počítači připojuje pomocí firewire rozhraní, a obsahuje 1 stereo vstup (2 mono vstupy) a 1 stereo výstup (2 mono výstupy). Kromě toho také obsahuje výstup na sluchátka s ovládáním hlasitosti. Co se týče převodníků, tak FCA202 používá 24 bitové převodníky se vzorkovací frekvencí 96kHz. FCA202 podporuje ASIO, MME, WDM a je určena pro práci pod operačním systémem Windows XP (a také Mac OS). 

Na závěr tu pro vás mám opravdovou lahůdku, součástí balení totiž je kromě napájecího adaptéru, návodu a firewire kabelů také speciální Behringer edice programu Ableton Live 4!

Cena FCA202 se pohybuje kolem 105 euro.  Doufám, že externí zvuková karta FCA202 nebude u firmy Behringer posledním produktem tohoto druhu a že v budoucnu tento výrobce dodá na trh i nějaké více kanálové zvukové karty.

www.stereoman.tk

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016