PARTYINFO

 

EXIT FESTIVAL

Datum konání:
11.07.2024 - 14.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Carl Cox, Black Coffee, Bonobo, Maceo Plex, Sara Landry, I Hate Models, Sama' Abdulhadi, Carlita, Patrick Mason, Oguz, Yotto, Estella Boersma, Francis Mercier, Helena Hauff, Klangkuenstler, Franky Wah, Mene, Barry Can't Swim, ARTBAT, Argy b2b Vintage Culture, Frencis M, Avantika, Human Rias, Lanna,
Live:
Baby Lasagna
Info:
http://www.exitfest.org...
Popis:

vstup: předprodej: www.exitfest.org/cz

 
 
EXIT 2024 doplnil elektronickou část Dance Areny

ARTBAT, Argy b2b Vintage Culture a mnoho dalších interpretů se připojuje k velkolepému line-upu, v němž figurují hvězdy jako Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M a více než 100 dalších umělců.

 

Mts Dance Arena na EXIT festivalu je již řadu let uctívána jako největší svatostánek elektronické hudby. O jedinečný hudební zážitek v kolosálních příkopech se zde každoročně stará špičkový line-up a ani letos tomu nebude jinak! K již oznámeným interpretům se nyní přidávají Carl Cox, Bonobo, ARTBAT, Black Coffee, Maceo Plex, Sama' Abdulhadi, Klangkuenstler, Carlita, I Hate Models, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can't Swim, ARTBAT, Argy b2b Vintage Cultureve světové premiéře Avantika, Human Rias a Lanna. Pospěšte si a zajistěte si včas své místo na největším setkání fanoušků elektronické hudby v Evropě. Ceny vstupenek se zvyšují už 15. června.

EXIT


Festival se uskuteční v legendární Petrovaradínské pevnosti v srbském městě Novi Sad. Tato pevnost, postavená v roce 1780, nabízí více než 40 různých pódií, na kterých se představí ta nejzajímavější jména současné elektronické scény. V zahajovací večer festivalu, ve čtvrtek 11. července,  se na pódiu objeví ostřílený techno titán Carl Cox, který je považován za jednoho z nejpopulárnějších DJů všech dob. K němu se připojí berlínská DJská hvězda Klangkuenstler a talentovaná palestinská producentka a DJka Sama’ Abdulhadi. V sobotu 13. července je na programu strhující show hudebního génia Maceo Plex, intenzivní techno beaty od jedinečného I Hate Models a populární berlínský umělec Patrick Mason. Na EXITu se představí také jihoafrický DJ Black Coffee, držitel ceny Grammy, který je považován za vrcholného představitele žánru afrohouse. Dále zahraje i DJ Bonobo, eklektický hudebník a uznávaný producent, jenž ve svém sugestivním a eskapistickém zvuku mísí prvky hip-hopu, soulu a jazzu.

Artbat


V neposlední řadě se připravte na velkolepé vystoupení hvězdy, která si získala srdce celého světa na Eurovizi 2024! Talentovaný Baby Lasagna uchvátil evropské i světové publikum svým jedinečným Rock & Rollem a obdržel nejvyšší počet diváckých hlasů. Nyní je připraven zahájit 24. ročník festivalu EXIT, na nějž přiveze své působivé kytarové riffy, dynamické bicí a osobité taneční pohyby.

Maceo Plex


Další ročník festivalu, který se ponese v duchu Exit Starseeds a hesla "Společně probouzíme naše superschopnosti", se uskuteční od 10. do 14. července 2024 v Petrovaradínské pevnosti, přičemž nultý den je vyhrazen speciálnímu vystoupení Starseeds Takeover na Tesla Universe Stage. Čtyřdenní i jednodenní vstupenky jsou k dispozici zde.

 
Carl Cox, Black Coffee, Maceo Plex a další na festivalu EXIT

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016