PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, NERVO, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, Switch Disco, Amelie Lens, Adam Beyer, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex, Sara Landry, Trym, 999999999, Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann, Mau P, Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe, Juliet Fox
Live:
John Newman, Timmy Trumpet, Stephan Bodzin, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/

 
 
Balaton Sound letos nabídne prodloužený program

Balaton Sound je již více než deset let na festivalové mapě pevně usazen jako jeden z nejosobitějších elektronických festivalů v Evropě. Nejinak je tomu i letos, kdy program v čele s jedinečnými hvězdami jako Timmy TrumpetMarshmelloMeduzaPaul KalkbrennerMaceo PlexAdam Beyer nebo Amelie Lens doplňují nová nastupující jména: DJka Sama’ AbdulhadiHoneyLuvJuliet FoxEstella nebo Henri Bergmann. Program celkem během 4 festivalových dní zahrnuje přes 300 programových položek na devíti hudebních scénách! Nejlepší párty, kterou odstartovat léto, se blíží!

 

"Letos jsme se snažili sestavit hudební lineup Heineken Balaton Sound tak, aby se do čtyř festivalových dnů vešlo široké spektrum elektronické hudby. Heineken Balaton Sound se stal párty napříč žánry, kde si milovníci elektronické hudby mohou svobodně vybírat z nabídky a objevovat nové oblíbené žánry po celé festivalové pláži," řekla Anna Filutás, projektová manažerka Heineken Balaton Sound.

Balaton


Změna v areálu a program na hlavním pódiu do ranních hodin

Jedním z vrcholů letošního ročníku je také bezpochyby prodloužení doby programu na hlavní scéně Heineken Balaton Sound. S tímto krokem je spojeno také rozdílné rozmístění jednotlivých pódií, aby se maximálně zamezilo hlukovému znečištění okolí festivalu. Výsledkem tak bude lépe připravený areál, v němž mohou návštěvníci bez problému oslavovat a užívat si party i před hlavním pódiem až do pozdních nočních hodin! "Od druhého dne bude program na hlavní stage pokračovat až do tří hodin ráno a v neděli se s návštěvníky festivalu rozloučí velkolepá Endshow v podání světoznámého holandského Q-dance týmu, který návštěvníky provede až do svítání," doplňuje informace o programu Anna Filutás.

Luxusní prostory a zážitek na břehu jezera

V pozadí hraje DJ, zatímco na baru čekají osvěžující letní drinky. Balaton Sound 2024 slibuje nejen hudební zážitek, ale i dokonalý letní odpočinek v luxusních prostorách přímo na břehu jezera. Doprovodný program a spousta volnočasových aktivit budou k dispozici během dne i během večera. Návštěvníci si můžou užít koupání a řadu vodních sportů přímo na jezeře, dále je čekají úžasné módní přehlídky, které exkluzivně pro Sound vytvořil Márk Lakatos a 3 skvělí módní návrháři. Kdo bude chtít více pohybové aktivity, nabídne jim festival taneční lekce stylu house nebo hodiny techno jógy. Pokud chcete naopak vyrazit na vlny jezera Balaton, mrkněte na jedinečné Parties na lodi.

Balaton Sound


Lifestyle a Fashion HUB + show

Fashion HUB na Balaton Sound nabízí jedinečné spojení módy a hudby. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídky, kreativní workshopy, DJ sety a stylové aktivity včetně prodejních a vizážistických stánků, kde budou moci doladit svůj festival look. Významnými účastníky budou značky a návrháři jako Hooded Staff, [UNREAL], Anna Amelie, NYX Professional Makeup, KEVIN.MURPHY a True to Sole, které představí své kolekce a nabídnou další služby. Pro více informací navštivte Balaton Sound Fashion HUB.

Márk Lakatos, kurátor Fashion HUB, k projektu říká: "Už roky se svým týmem spolupracuji na organizaci módních přehlídek na festivalech v Maďarsku i po celém světě a nyní se mi splnil sen: Fashion HUB na Festivalové pláži Balaton Soundu, který bude nejstylovějším místem festivalu. Všichni módní Sounders jsou vítáni a čekají na ně cool aktivity, módní značky, DJs, kadeřníci a vizážisti."

Balaton Sound


O festivalu Balaton Sound

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména.

Na festivalu Heineken Balaton Sound 2024 vás čeká nekonečné množství dobrodružství v podobě doprovodného programu, módních přehlídek, možnosti sportování, tanečních workshopů, techno jógy a mnoha dalších aktivit. Na festivalu si můžete vybrat z nepřeberného množství jídel včetně vegetariánských, bezlepkových a bezlaktózových variant. Pozoruhodná open-air party je pro festivalové nadšence povinnou zastávkou, která slibuje nezapomenutelný zážitek. Na místě je k dispozici spousta možností kempování, případně si můžete rezervovat hotel v Zamárdi nebo Siofoku, což z něj činí ideální místo pro letní dovolenou.

Balaton Sound 2024 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 3. do 6. července. Více informací najdete zde.

 
Heineken Balaton Sound odhalil 20 posledních jmen Heineken Balaton Sound přivítá na pláži druhou vlnu hvězd Balaton Sound oznámil první část programu Vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již dnes

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016