PARTYINFO

 

BALATON SOUND 2020

Datum konání:
08.07.2020 - 12.07.2020
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Martin Garrix, Kygo, Don Diablo, Matoma, Dimitri Vegas & Like Mike, Jonas Blue, Deborah De Luca, Loco Dice, Ilario Alicante, Robin Schulz, Sigala, Danny Tenaglia, Vini Vici, Blastoyz, Zhu, Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies, Banks, Dillon Francis, Paul Van Dyk, Carnage, Pan-Pot, Patrick Topping, Moksi, Say My Name, Reiner Zonneveld
Live:
Modestep, Jan Blomqvist & Band, JPEGMafia
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/vstupenky/list

 
 
Balaton Sound oznámil další hvězdy letošního ročníku
Balaton Sound oznámil první jména a spustil prodej vstupenek

Martin Garrix, Kygo, Don Diablo, Matoma, Dimitri Vegas & Like Mike, Jonas Blue, Deborah De Luca, Modestep live, Loco Dice, Ilario Alicante, Robin Schulz, Sigala, Danny Tenaglia, Vini Vici, Blastoyz, Zhu a spousta dalších. Festival Balaton Sound zahájí předprodej nejlevnějších vstupenek ve středu 11.12. a dostupné budou jen tři dny. Samozřejmě nechybí ani našlapané aftermovie z letošního ročníku.

 

Balaton Sound je pětidenní beach festival na idylické pláži maďarského jezera Balaton. Nyní v první vlně oznamování programu nabízí řadu hvězd, které se představí návštěvníkům festivalu od 8. do 12. července 2020. Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike a Kygo jsou hlavními headlinery v čerstvém seznamu zveřejněných jmen pro nadcházející ročník.

Balaton Sound

Martin Garrix a Kygo jsou headlinery festivalu Balaton Sound 2020.

Unikátní poloha na břehu obřího jezera a fantastická atmosféra s luxusním VIP zázemím vytváří z Balaton Sound jednu z nejžádanějších a největších akcí elektronické a taneční hudby v Evropě. Ročník 2019 přivítal v součtu všech dní 172.000 fanoušků a rekordní počet jich dorazil i z České republiky.

Vedle světoznámých hvězd, které se na pláž Balatonu rádi vracejí, jako jsou například Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike Kygo, jsou tu i další nová jména. Jedním z nich je norský DJ Matoma, který díky svému talentu nyní spolupracuje nejen s The Vamps, ale i s dalšími zavedenými jmény, jako jsou Sigala, Don Diablo a Jonas Blue. DJ Matoma vystoupí na hlavní scéně hned první den festivalu 8. července.

Balaton Sound


Již první oznámená jména slibují řadu fantastických zážitků a skvělou párty. Ani letos například nebude chybět mimořádně populární Elrow stage, která nabídne vystoupení Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tengalia a řady dalších.

Balaton Sound nabízí navíc naprosto jedinečné VIP zóny, které nenajdete na žádném jiném festivalu v Evropě. Tato část areálu bude pulzovat v hollywoodském retro stylu a nabídka zde bude přímo okouzlující, od masáží, make-up salónků, nápojů při příjezdu až po exkluzivní večírky a překvapení. Více informací se fanoušci dozví se startem prodeje VIP vstupenek v polovině prosince.


 

Nejlevnější vstupenky budou dostupné 72 hodin od středy 11.12. od 12:00.


Web 

Vstupenky

Facebook

Instagram

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016