PARTYINFO

 

LOOSE LIPS' 5TH ANNIV W/ JEROME HILL & MORE + LAZY LIZARD STAGE

Datum konání:
09.11.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Room One - LL Showcase: Jerome Hill (DON'T / Super Rhythm Trax, UK), Schwa (Beef Records / Komiks), Medallion Man (Loose Lips / Threads Radio, UK), Dog Eyes (Index Tapes / Loose Lips / Threads Radio, UK)
Room Two - Lazy Lizard: Trava (Lazy Lizard), Risto (Lazy Lizard), Nancy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: 150,- Kč

 
 
Jerome Hill a další zvučná jména o víkendu v klubu Cross

Vstávat ráno do práce za tmy a za tmy se z ní vracet. Tak to nejspíš má v tuhle část roku většina z nás. A bude hůř, teda minimálně do konce prosince, kdy se dny začnou zase prodlužovat. Asimilace na noční program je tudíž nyní u jedince lepší, ideální příležitost představit si program následujícího víkendu.

 

Parta liquid funk DJs, co spolu pravidelně jezdí na festival Sun&Bass, převede "vajb" tohoto letního středomořského festivalu do Crossu tento čtvrtek na hlavní stage v sestavě Blofeld & MagicKa, Brazílii v Praze zastoupí DJ Baseball Bat a dále Gesi, Twomix a Bramboráčky od Babičky. Underground stage hostí zcestovalého house DJe Ark3r s hostem.


Cross


Pátek bude ve znamení hned tří akcí. Vše vypukne večerní Slam for Beloved, která uzavírá právě probíhající vícedenní festival přednášek, performancí a lidských setkání a instalací zaměřený na emoci lásky a vztahu k různým druhům blízkých prostředí s názvem Love for Various Environments, přičemž páteční slam bude jeho vyvrcholením. Začínáme v 19:30. Dále bude v Crossu probíhat část festivalu Nouvelle Prague 2019 a to už od půl šesté. Vystoupí tyto projekty: britští Franky´s Evil Party, The Ninth Wave a Harry Marshall, z Belgie dorazí Bolt Ruin a z Dánska Lydmor. Za tuzemské hudebníky zahrají Zofie Dars, Nero Scartch a Bratři. Více info najdete zde. Posléze bude v Crossu hlavní stage patřit D´n´B mejdanu Radical Cross, který vzniká ve spolupráci s BiggBoss. Drumandbass zazní od dvojice B.Complex feat. Vladimir 518 coby headlinerů. Support obstará Simple Souls b2b Quake, Gloom, Soulparts, Higround, Tony Terra, Twinki b2b Bounee a Deltaphoenix. Na Underground stage představí svůj hybrid live set techno legenda Takaaki Itoh z Japonska za podpory DJs Nika 77 & Mayla, Skritek & Smeghead

Cross


I v sobotu bude Cross a část jeho podvečerního programu patřit festivalu Nouvelle Prague 2019. O hudební program se postarají tyto tuzemské projekty: The Atavists, Beps´n´Johnnies, Hellvana, Giudi a Viah, zahraničí budou reprezentovat Lysistrata, Sullii, Is It Anita a Nia Wyn. Následná párty trvající po zbytek noci bude na hlavní stage patřit pátým narozeninám britského house projektu Loose Lips, který zastoupí DJs a radioshow moderátoři Medaillon Man a Dog Eyez. Ti přivezou Jerome Hilla, DJe a producenta labelů Don´t a Super Rhythm Trax. CZ support obstará DJ Schwa. Underground stage mají pro tento večer na starost Lazy Lizard DJs, neboli veteráni Risto a Tráva, ještě spolu s Nancy. Víkend je nabitý, těšíme se na tebe!

Cross


FB events:

https://www.facebook.com/events/454968278565856/

https://www.facebook.com/events/2932893676739363/

https://www.facebook.com/events/3164950310196520/

https://www.facebook.com/events/415822742644693/

https://www.facebook.com/events/2511107499169735/

https://www.facebook.com/events/401456470522959/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016