PARTYINFO

 

MOON:SHERRY VOL.23

Datum konání:
11.10.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Twin, 4BeCome1
Popis:

start: 22:00, vstup: 70,- Kč

 
 
23. díl MoOn:Sherry již tento pátek

Nová klubová sezona v paláci Akropolis je započata a s ní přichází i další díly pravidelné akce DJe 4BeCome1 z CRW DJs s názvem MoOn:Sherry. Říjnový díl, s pořadovým číslem 23, zabrousí do tvrdších odnoží elektronické hudby. Tech-house a techno budou vládnout celou nocí. Jako hosta si 4BeCome1 pozval kolegu z crew, velmi aktivního DJe a producenta, kterým je Twin.

 

DJ Twin je velmi zkušený DJ a nadaný producent a promotér. Jeho pravidelná lodní veselice "I Love Techno Boat" na parníku Tyrš, kterou úspěšně rok co rok vyprodává, je důkazem toho, že i akce dělá srdcem. Stejně jako hudbu. Své tracky vydává na labelech jako LW, MOSP, OneWay nebo Licker a najít jste je mohli i na vyhlášených kompilacích "Berlin Techno Essentials", "Ibiza Summer 2019", "Techno Essentials 11" či "House Vibes".

4BeCome1

Za neuvěřitelných 20 let, co je na naší scéně, stihl mnoho. Už v roce 2000 vyhrál v tehdejších periodikách XMAG a Bassline, které nás těšily na stáncích s novinami měsíc co měsíc, Demo měsíce a krátce nato zakládá hudební portál Freeak.net, který provozuje dodnes. Je zakladatel live projektu Prague Music Therapy, který bloudí na pomezí house music a down tempa, a který kombinuje skvělé výkony doprovázejících hudebníků (vokál, perkuse, dechové nástroje) a jeho producentského umu. Hraje s NI produkty a několika mašinkami. Na jeho tech-house / techno set se moc těšíme.

Rezident akce, DJ 4BeCome1, je aktuálně také více jak 20 let na naší scéně, také ho můžete velmi často slyšet v doprovodu živých hudebníků (dechové a perkusové nástroje) a také objel jako DJ naši republiku křížem krážem. Navštívil nepřeberný počet vyhlášených klubů, akcí a festivalů. Spolupracuje s mnoha organizacemi po celé ČR a aktivně podporuje mladé umělce na jejich cestě za vysněným cílem. Provozuje hudební informační portál, CRW DJs crew, je rezidentem několika klubů a podílí se na workshopech zaměřených na DJskou techniku, které realizuje na open air akcích.

4BeCome1 + Twin

Párty MoOn:Sherry vznikla v roce 2015 jako volné pokračování pravidelné akce Retrospection:Night, kterou 4BeCome1 (dříve Ketan) pořádal také v Paláci Akropolis už od roku 2010. Koncept Retro-night byl v té době plně vyčerpán, a tak bylo nasnadě akci pozměnit a pokračovat dále. Akce byla vždy zaměřena na DJe + live hudebníky, dvě stage a různé hudební styly. Po zrušení produkce na Divadelním baru Paláce Akropolis akce zůstala pouze na jedné stage - Malé scéně - a u house / techno music. Dnes má již 23. pokračování a je stále v oblibě. Akce začíná tradičně ve 22:00 a končí kolem 05:00, vstupné je 70,- Kč.

Ve velkém sále se od 19:30 představí islandský zpěvák a šoumen Svavar Knútur, který vystupuje na svém letošním evropském turné s dvojicí muzikantů z Texasu ze skupiny The Rocketboys a to Justinem Wisemanem a Brandonem Kinderem. Vstupenky na koncert pořídíte i na místě za 299,- Kč.

Weblinks:

www.palacakropolis.cz
www.4become1.cz
https://www.beatport.com/artist/twin-cz/695524
https://www.facebook.com/crwdjsofficial/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016