PARTYINFO

 

WORMHOLE 1998 - 2007 DNB WITH FUTURE CUT (UK)

Datum konání:
12.04.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Wormhole 98 - 2007 dnb stage: Future Cut (Renegade Hardware, Metalheadz, UK), Sayko (Razcals), Panzer (Redrum), Akira (Shadowbox), PJ (Interface), M4Y4 & Rudeboy aka Duo Blondynos (Shadowbox)
2nd stage: Roman Rai (Moving Pictures), Lucas Hulan (Mikro, Nightphunk), 2K (Shadowbox), M4Y4 (Shadowbox)
Live:
visual by Phase Vision Factory
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00

 
 
Future Cut a Christian Löffler o víkendu v klubu Cross

Do drumandbassové minulosti se červí dírou vrátíme během pátečního večera, naopak do melancholické budoucnosti nás provede Christian Löffler a Januss Rasmussen během svých živých vystoupení den nato, v sobotu před i v Crossu. Víkend jak víno!

 

Už je to pěkně dávno, co jsme na plakátech viděli napsáno jméno Future Cut. Doba, kdy tato manchesterská trojice vládla labelům Metalheadz a Renegade Hardware, je pryč, nicméně díky jedinečnému konceptu večírku Wormhole, který do Crossu vozí právě jména téměř zapomenutá, tento projekt uvidíme na vlastní oči a to hned v kompletním složení! Toto trio nám v "dnb classics" setu připomene co se poslouchalo před dvaceti lety, tedy pořádně ostrý zvuk, zakoplé drumandbassové rytmy a atmosferické vyhrávky, tolik typické pro konec devadesátek. Rozhodně neváhejte, protože i support obstarají ti nejpovolanější. Tuzemské legendy, mistři svižných mixů a výtečné selekce Sayko a Akira budou v zádech mít brněnského DJe Panzera, jednoho z šéfů Authentic Music Peejaye a hlavu téhle vzpomínkové merendy, DJe M4Y4 v "obíhajdě" se "shadowboxím" Rudeboyem. Druhou stage bude mít na paškál zkušená dvojka Roman Rai a Lucas Hulan.

 

Jaro nekompromisně roztahuje svoje zelená a voňavá křídla. Travička před Crossem se krásně zelená, a aby ještě nějakou dobu zelená byla, bude v sobotu na Cross Square během večerního živáku postaven párty stan, kde zahraje hvězda světového formátu, Praze již známý muzikant, mistr melancholie na tanečním parketu a šéf značky Kí Records Christian Löffler. Značka Kí získala za deset let své existence značné renomé a jejím nejnovějším dílem je Löfflerovo už čtvrté album "Graal" (Prologue), se kterým právě jede světovou tour. Po koncertě se v útrobách Crossu odehraje párty Urban Legends v čele s Löfflerovým kolegou z labelu i na této tour, kámošem z islandských Kiasmos Janussem Rasmussenem. Ten vydává na Kí svůj debut, který rozhodně musíte slyšet naživo. DJ Slater, Filip Markes na ságo, Taino a Jesse a další pak zajistí pohodu a mejdlo až do rána, stejně jako na dolní Hedone stage, věnované technu, v čele s nestárnoucí DJkou Nika77, živákem od Citty a Lotus Wash. Vypadá to na pěkně nabitý víkend, doporučujeme shánět lístky co nejdříve!

 

eventy:

https://www.facebook.com/events/2509388709072393/

https://www.facebook.com/events/838055903240643/

 

www.crossclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016