PARTYINFO

 

LEFT ON THE MOON

Datum konání:
21.12.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio Prám
DJs:
Tomas Rubeck, Silhouette
Live:
Scannt, Aid Kid, Reggae Brigady Krizisowe
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: 250,- Kč GoOut.cz http://bit.ly/LOTMstudioPRAM, 300,- Kč na místě

 
 
Left On The Moon představí ve Studiu PRÁM novou koncepcí

I přes komplikace s tureckými úřady, kvůli kterým do České republiky nemůže dorazit pozvaný producent Kerem Akdag, se festival Left On The Moon se svou třetí edicí uskuteční. 21.12. 2018 přivítá ve Studiu PRÁM v pražských Vysočanech známé české producenty napříč žánry i live band složený kolem různých činitelů pražské hudební scény. Důraz klade zejména na scénografii, pohodlí návštěvníků a netradiční galerijní atmosféru místa konání.

 

Průběžný festival Left On The Moon po několika předchozích edicích přichází s novou koncepcí. Chce představit umělce na pomezí žánrů s příklonem k atmosféričnosti, ambientu a jazzovosti.

Thomas Rubeck
Bohužel pořadatelům plán s původním headlinerem, tureckým producentem Keremem Akdagem, zhatila turecká vláda. Kerem Akdag místo víza do České republiky dostal povolávací rozkaz do armády.

Aid Kid
I přesto se festival uskuteční. Místo Kerema přijede dub-techno producent Tomas Rubeck, kterého doplní Aid Kid se svým live setem, "superkapela" Reggae Brigady Krizisowe, Scannt live a s DJ setem vystoupí Silhouette.


Tým Left On The Moon se snaží vytvořit co možná nejkomplexnější divácký zážitek, a tak se zaměřuje i na scénografii, o kterou se tentokrát postarají kocianov æ liska a Jan Hladil, či bary se speciálními tématickými nápoji. Studio PRÁM samo vybízí ke komornějšímu pojetí akce a i když se zdá, že je daleko na periferii, z pražského Hlavního nádraží je vzdáleno pouze 5 minut vlakem. V rámci večera proběhne i vernisáž fotografií Jana Volejníčka. O plakát a vizuální styl festivalu se dlouhodobě stará uznávaný grafik Jiří Mocek.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016