PARTYINFO

 

BOOKA SHADE LIVE (DE)

Datum konání:
02.12.2018 - neděle
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Ben Osborne
Live:
Booka Shade (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: 550,- Kč + poplatky https://www.musicbar.cz/program/booka-shade-live-de-support-dj-ben-osborne/, GoOut.cz, Ticketmaster, Ticketportal, pokladna Lucerna Music Baru (bez poplatků), na místě 650,- Kč

 
 
Booka Shade přivezou v neděli svoji live show

Berlínské tech-house duo Booka Shade rozparádí 2. prosince publikum v pražském Lucerna Music Baru. V živém setu předvedou pánové Walter Merziger a Arno Kammermeier svoje aktuální album "Cut The Strings", které se vrací k typickému soundu a maximálnímu tanečnímu zápalu. Jako support před show Booka Shade se představí DJ Ben Osborne. Vstupenky jsou v předprodeji za 550,- Kč (+ poplatky), na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě pak za 650,- Kč.

 

Po spíše klidnějším a melodičtějším albu "Galvany Street" z roku 2017 přišli letos Booka Shade s novinkou "Cut The Strings", která je velkolepým návratem jejich tech-house rytmů a deep bass základů, s jejichž pomocí ovládnou okamžitě každý taneční parket. Kromě aktuální dlouhohrající desky z dubna 2018 vydali letos Booka Shade ještě dalších 7 singlů a k tomu 3 krátká EP. Na nedělní live show tedy zazní kvanta zbrusu nové hudby, kvůli které se určitě vyplatí přijít. Koncert Booka Shade je závěrečnou párty k projektu Music & The End of War, který oslavuje 100 let od konce první světové války a postupné zrození nových žánrů moderní hudby.

Booka Shade

Němečtí Booka Shade zahájili svoji kariéru spektakulárních živých vystoupení v roce 2015 na festivalu Sónar. Od té doby pravidelně září na festivalech Glastonbury, Coachella, Rock Werchter, Lollapalooza či Tomorrowland. Vyprodávají kluby po celém světě a předskakovali legendárním Depeche Mode. Jedna věc je jistá – do Lucerna Music Baru opět přijíždí naprostá světová špička ve svém žánru. Tak si to nenechte ujít!



FB událost

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=IZOi4D3vVk4
https://www.youtube.com/watch?v=BkjXayEFFx0
https://www.youtube.com/watch?v=brkk2QZQghM
https://www.youtube.com/watch?v=8CfD2e3xIJY

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016