PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.11.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face, Vik, Loopin
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:

start: 22:00, vstup: zdarma

 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Už vám bylo lépe, viďte?! Jenže v létě je prostě teplo, v zimě zima a na podzim? Něco mezi tím samozřejmě a tak to podle toho také venku vypadá... Přes poledne klidně i na tričko a ráno zas potřebujete rukavice, abyste to ve zdraví přežili. A ke všemu ta tma tmoucí všude kolem nás! Rok co rok je to stejné a období depresí po všech těch spadaných listech o sobě zas a znovu dává vědět. Co s tím? Preventivně vitamíny, to aby tělo nezůstalo oslabeno, horký čaj s citrónem k tomu, nepřetěžujte se, obklopte se jen těmi, které máte rádi, a nic po vás nechtějí, a nezapomeňte ani na hudební kulisu, jež vám tak snadno vykouzlí úsměvy na rtech. A pokud vás to náhodou potáhne ven a nemáte zrovna brtnické období, pak si pečlivě vybírejte! A když jsme u té muziky, tu svěží, aktuální, napříč žánry, energickou i k zamyšlení, vám bezpečně umíchají hned tři ostřílení DJs na nejznámějším párty škuneru U Bukanýra už ve čtvrtek 22. listopadu! Jak přesně tedy bude vypadat jízdní řád pro tento velký podzimní den?

 

Jak již bývá dobrým zvykem a zároveň nepsaným pravidlem, jako první pevným stiskem kormidlo sevře sám rezident noci Unplugged DJ Face, a to přesně ve 22:00, ani o minutu déle. Ten se za to čtvrtstoletí vyhrávání po klubech naučil hudbu rozdělovat podle vlastních kritérií jen na tu dobrou a na tu hodně špatnou bez ohledu na konkrétní škatulky... Jenom tak se pak mohou při jeho dvouhodinovém vyprávění spolu setkat žánry jako downtempo, nu jazz, nu disco, pop, deep house, tech house, acid i techno bez toho, aby snad byla struktura příběhu nějakým zásadním způsobem narušena a vy zůstali na parketu osamoceni. Další pán na holení na vyvýšený stupínek nastoupí krátce po půlnoci a tak gramofony ani nestihnou vychladnout... Říká si už od nepaměti DJ Vik a jako kápo obchodu Vinyl Kink dělá radost všem milovníkům černého zlata, tudíž má také z čeho vybírat... Tentokrát budou pro potřeby Unplugged na přetřesu skladby z oblastí electro, acid a EDM, ke všemu spolu vkusně propojené. Navíc takové, které se nehrají zrovna na každém pražském rohu. Fajnšmekři rozhodně vítáni! Vyloženě taneční pak bude selekce od jednoho ze členů populární party United Heads, jehož umění si budete moci vychutnat od druhé hodiny ranní. DJ Loopin miluje nu disco, miluje breakbeat, miluje house, a v praxi to zní pokaždé báječně a hlavně velmi skočně.


Uznáte sami, že na své by si měl přijít úplně každý, kdo umí hudbě naslouchat, nepotřebuje všechno hned, ale hezky pěkně postupně, zakládá si na kvalitě a rád poznává dosud nepoznané... Lék na deprese bude k dostání bez placení vstupného a fungovat by měl dlouhých šest hodin bez vedlejších účinků. Využijte toho a zastavte se pro něj. Rozhodně nebudete litovat...                           

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. prosince a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Voita (The Tchendos), Jarda Dušek (Radio 1).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016