PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL 2018

Datum konání:
24.11.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Main stage 1: Imagination Drum & Bass: A.M.C, Emperor, Holotrope, Macky Gee, Maduk, Pythius vs. Gydra, Symplex, The Propotypes, The Upbeats, 3RDKND (Donny, Katharsys, Forbidden Society)
Main stage 2: Devastator Harder Styles: Andy The Core vs. Hungry Beats, Caine, Evil Activities, GPF, Gunz For Hire, Hatom, Keltek, Mandy, Mejsi, Sefa, Zatox, MC Ruffian
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/imagination-festival-2018/djqc/, Festicket: https://www.festicket.com/pt/festivals/imagination-festival/2018/ I. vlna 790,- Kč včetně poplatků, II. vlna 890,- Kč včetně poplatků, III. vlna 990,- Kč včetně poplatků, IV. vlna 1.090,- Kč včetně poplatků, V. vlna 1.190,- Kč včetně poplatků, VIP vstupenky v průběhu září
 
 
Imagination Festival má kompletní line-up

Nadešel čas odhalit jména všech vystupujících interpretů, kteří se přijedou představit 24. listopadu na Výstaviště v pražských Letňanech! Po pečlivém zvážení přání a požadavků fanoušků, byli pečlivě vybráni umělci, kteří se v listopadu stanou hrdiny všech účastníků festivalu.

 

V line upu nebudou chybět jména jako Zatox, Macky Gee, Gunz 4 Hire, A.M.C, Sefa, Maduk a mnoho dalších kvalitních DJů a producentů jak z žánru drum and bass, tak z harder styles scény! Imagination letos kromě širokospektrálního výběru umělců nabídne i VIP vstupenky s neomezenou konzumací nápojů, vlastními terasami a dvěma obrovskými pódii s unikátním stage designem, který vás z prostorných hal Výstaviště zavede až do těch nejzažších hlubin vaší představivosti.

Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut za 1.090,- Kč včetně všech poplatků. Letos je možnost zakoupení VIP vstupenek, které návštěvníkům festivalu umožní prožít ho komfortněji na vlastních oddělených terasách. Cena VIP vstupenky je 3.490,- Kč včetně všech poplatků. Pokud již máte zakoupenou normální vstupenku, lze ji upgradovat zakoupením Upgrade na VIP a doplatit rozdíl v ceně vstupenky aktuální vlny a ceny VIP – nyní rozdíl činí 2.400,- Kč. S každou vyprodanou vlnou se cena vstupenek zvyšuje.

Imagination Stage se letos může chlubit opravdu rozmanitou selekcí interpretů. Ze všech známých subžánrů drum and bassu namíchal do line-upu směs toho nejžádanějšího, čím hudební scéna aktuálně disponuje. Line-upu proto kraluje jeden z nejoblíbenějších a momentálně nejvyhledávanějších jump-up DJů současnosti Macky Gee. Chybět nebude ani světoznámá ikona labelu Liquicity – skvělý Maduk, který svými liquid drum and bass sety už několik let lahodí širokému publiku fanoušků upřednostňujících poněkud jemnější, melodickou formu zlámaných beatů. Pro fanoušky neuvěřitelných DJ mixů bude nastražena odjištěná tikající bomba jménem A.M.C, který za posledních pár let úspěšně obhajuje titul Czech Drum & Bass Awards v kategorii nejlepší drum & bass DJ na světě. Po dvou letech na Imagination znovu zavítá Emperor, který přinese to nejnovější ze své temnější neurofunkové produkce na Critical Music, tentokrát v sólo setu. V další linii se představí mladý Pythius reprezentující label Blackout, který si ve versus setu zahraje s ruským projektem Gydra. Svým osobitým zvukem tato dvojka v posledním roce dost významně rozvířila vody drum & bassu, což je také důvodem, proč si v letošním line-upu vysloužili svoje čestné místo. Těsně za nimi pochoduje legie temnoty s názvem 3RDKND, skládající se ze tří producentů, jejichž jména na dark D´n´B scéně již delší dobu rezonují. Jsou jimi Donny, Katharsys a Forbidden Society. V této sestavě vám mají v plánu naservírovat to nejtemnější z drum & bassu. Novým přírůstkem na Imagination Stage se stanou představitelé ostrých tanečních beatů, anglické duo The Prototypes. Abecední zahraniční line up uzavřou novozélandští miláčci českého publika The Upbeats, kteří se vrací na Imagination po dvou letech. Line-up pro rok 2018 představí i dva vysoce kvalitní produkty domácí scény, jimiž jsou nadějný začínající neurofunkový producent Holotrope a všem již dobře známý Symplex, považovaný D´n´B komunitou za jednoho z nejnadanějších českých DJs současnosti.

Devastator Stage představí jako své headlinery dvojku, která reprezentuje těžkou váhu hardstylu a v poslední době se do paměti hardstylové scény vryla svou početnou produkcí chytlavých hymen. Není to nikdo jiný než Gunz for Hire, kteří už se nemůžou dočkat na své první vystoupení v České republice a na Devastator Stage. K nim se jako headliner přidá nejlepší italský hardstyle DJ jménem Zatox, který se vrací na Imagination po dvou letech a s sebou přiveze i své nejnovější album s názvem "Oxygen". Jako další z velkých jmen, festival představí teprve osmnáctiletého Sefu, jehož mnozí označují za nejrychleji stoupající hvězdu ve světě hardcoru. Nebude ale zdaleka jediný, kdo letos absolvuje svůj debut na Imagination Festivalu. V den D – 24. listopadu, se vám na Devastator Stage také poprvé představí legendární hardcore projekt Evil Activities a uznávaný skotský raw hardstyle producent a DJ – Caine. Mezi novými přírůstky Devastatoru figuruje také bývalý člen seskupení Psyko Punkz, který za poslední rok nabral doslova stovky tisíc fanoušků po celém světě – Keltek a netradiční uptempo hardcore akt Greazy Puzzy Fuckerz. Zástupkyní něžného pohlaví pro letošní edici je Mandy, která reprezentuje hardstylový label Dirty Workz. To nejlepší z italského hardcoru vám naservíruje Andy The Core ve společném versus setu s našimi rezidenty z Hungry Beats. Jako support vystoupí vynikající domácí hardstyle DJka Mejsi a slovenský hardstyle DJ a producent Hatom. Tentokrát bude stage hostit zkušený MC, kterého hlavně v Holandsku všichni znají pod jménem Ruffian. Proslavil se tím, že uváděl několik let největší indoor hardstyle párty na světě – holandský Qlimax.




Zajistěte si svou vstupenku za stále zvýhodněnou cenu a vychutnejte si letošní Imagination, který se odehraje 24. listopadu v unikátním prostoru velkých hal Výstaviště PVA Letňany.

Oficiální webová stránka Imagination Festivalu

FB event

 
Imagination Festival oznámil druhou fázi line-upu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016