PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.09.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face, Onlee, Mike Corner
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? Také jste se letos po všech těch nekonečných tropických dnech tolik těšili na alespoň menší ochlazení a s prosíkem vyhlíželi nějakou tu osvěžující spršku shora? Zvlášť tady, ve slavné matičce stověžaté, se nám zdejší způsob léta zdál poněkud nešťastným... Kdo tehdy nezamířil k vodě, schytal to se vší parádou, a i té vody bylo letos k mání opravdu málo a museli jsme s ní hezky pěkně šetřit. Vltava naštěstí obstála a zas a znovu statečně poskytovala oázu pro všechny ty, kteří zoufale a s vypětím všech sil tolik dní v kuse lapali po dechu jako ti kapři v rybnících. Tomu všemu už je naštěstí konec, ovšem procházky po náplavkách stojí za to v každém ročním období... Dejte si je tedy klidně i na podzim a pamatujte, že podél řeky, která tolik okouzlila nejen Bedřicha Smetanu, objevíte místa, kde to žije také v noci a nikdo s tím nemá sebemenší problém. Jedním z takových je House boat U Bukanýra, který najdete léta letoucí pod Štefánikovým mostem, a konkrétně 27. září vám můžeme vřele doporučit zdejší párty Unplugged s opravdu vzácnou posádkou v pruhovaných tričkách!

 

Jako první zdejší, za úctyhodných dvacet let notně ohmatané, kormidlo přesně ve 22:00 pevně sevře DJ Face, který se už jedenáctým rokem o tento multižánrový večírek stará, a sám také ve svých setech dbá na to, aby v nich bylo obsaženo co možná nejvíce subžánrů elektronické muziky! Nejinak tomu bude tentokrát a tak se také zcela přirozeně mohou v jednom dvouhodinovém příběhu potkat takrůznorodé styly jako downtempo, nu jazz, nu disco, deep house, tech house, lo-fi, acid a techno, aby přitom výsledek nepůsobil, jako když si tenkrát pejsek a kočička dělali k svátku dort... Střídání stráží na vyhlášeném párty korábu nastane krátce po půlnoci a talíře obou gramofonů se roztočí o něco rychleji! Mike Corner, pracovitý majitel labelu Dirty Corner, totiž Detroit miluje a i u nás v Praze bere na sebe velmi rád zodpovědnou roli průvodce tamějšími hudebními kuchyněmi, které toho generacím tanečníků už stihly tolik odkázat. Těšte se tedy na energický a zároveň atmosférický set, na němž se nebudou svou tvorbou podílet žádní břídilové, nýbrž skutečné ikony elektroniky. Uznávanou personou je i náš další vzácný host Boris Romanov alias DJ Onlee, jemuž bude patřit finále tohoto čtvrtečního večírku a na Unplugged se představí již podruhé a rozhodně má na čem stavět a za čím se ohlédnout... Celý svět procestoval křížem krážem několikrát, prostřednictvím rádiových vln vzdělával fanoušky elektronické hudby, sedm let fungovala jeho rezidentní noc s plejádou hvězd ve vyhlášeném moskevském klubu Propaganda, aby nakonec zakotvil u nás v Praze, kde se i nadále stará o chod své vlastní značky Lichen Records. I v jeho případě čekejte řádnou porci sofistikované muziky, u níž vás přemýšlení nebude ani trochu bolet a ke všemu zapomenete sledovat smartphone i hodinky...

A pokud jsme u toho času, tak ten nám tentokrát hraje do karet! Tedy ne snad, že bychom zase mávnutím kouzelného proutku udělali z letního zimní, na to si budeme muset ještě počkat... Ale vzhledem k pátečnímu státnímu svátku si onu nenáviděnou zavíračku o něco posuneme. Záleží samozřejmě jen na tom, jak vás to s námi bude na parketu bavit. Pokud ale ještě nebudete mít dost, rádi přimhouříme oko i ucho, a klidně vás zavalíme další nadílkou čerstvé muziky, která nás v poslední době oslovila a s níž se rozhodně chceme právě teď podělit! Kdy taky jindy, že?!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. října a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Dys Martin a Rescue (Pure Rhythm).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016