PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
29.06.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
main stage: Cabin Fever, Saxxon, MC Mikey Blitz (UK), Rich, Mazzon, Prase, Magica Von Čáry, Blofeld, Fallen Gemini, Stanjah
second stage: Bernhard Groeger, Moritz, Lutz, Dada
Popis:
start: 22:00, vstup: do 22:00 zdarma / poté 130,- Kč
 
 
Další Drumstation již zítra v klubu Cross

Cross Club ve spolupráci s Liquid Drum and Bass Crew, Natty Dub Recordings a Tanzbar přináší další díl legendární klubové akce Drumstation.

 

Na hlavní D´n´B stage se představí zástupci britského labelu Natty Dub Recordings: Cabin Fever, Saxxon a MC Mikey Blitz (UK) se svým originálním pohledem na produkci. Čekejte fúzi jump upu, deepu, junglu a old schoolu. Českou jungle scénu zde zastoupí DJ Rich z vůbec první jungle crew v Čechách, Bass Beast. Dále své sety zahrají Mazzon, Prase, Magica Von Čáry a zástupci Liquid DnB Crew ve složení Blofeld, Fallen Gemini a Stanjah.

Na druhé stage bude kralovat techno pod taktovkou norimberské party Die Rakete ve složení Bernhard Groeger, Moritz a Lutz. Český support zde pak obstará Dada.

Navíc se před klubem Cross téhož dne bude konat Zombie Syndicate Open Air, kde na vás čeká to nejlepší z říznějšího drumandbassu, dubstepu a grime music. To vše po celý den a zcela zdarma. Samotná Drumstation startuje ve 20:00 a až do 22:00 je vstup zdarma, poté příjemných 130,- Kč. Takže jak se říká - za málo peněz spousta kvalitní muziky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016