PARTYINFO

 

FRITZ KALKBRENNER (DE)

Datum konání:
15.09.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Fritz Kalkbrenner (DE), Omek, Biodan, Michael C
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/fritz-kalkbrenner-suol-berlin/eioc/, na místě: 600,- Kč
Line-up:
23:00 - 24:00 Omek
00:00 - 01:30 Biodan
01:30 - 03:00 Fritz Kalkbrenner
03:00 - 06:00 Michael C
 
 
Fritz Kalkbrenner v sobotu otevře klubovou sezonu v Roxy
Fritz Kalkbrenner vydal album "Drown" a vrací se do Roxy

Osobitý berlínský producent a mistr analogového zvuku Fritz Kalkbrenner vydal v únoru již páté studiové album "Drown" a v rámci tour v žádném případě nemůže minout pražskou Roxy, kterou pokaždé beznadějně vyprodal. Album "Drown" je pro Fritze novým hudebním startem, kdy se vrátil k původnímu instrumentálnímu berlínskému soundu bez použití pro něj tak typických vlastních vokálů. 15. září nám jej přijede představit do Prahy. Předprodej začal v pátek 18. května ve 13:00, prvních 24 hodin exkluzivně se slevou v rámci MY ROXY.

 

Fritz Kalkbrenner se proslavil svým typickým stylem pracujícím s analogovým house zvukem, soulovými prvky okořeněnými o propracované vokální aranže. Na novém album se ovšem rozhodl udělat radikální změnu a od tohoto stylu se osvobodit. Album "Drown" je protkáno tanečními, ale i hloubavými instrumentálními tracky, které evokují berlínskou undergroundovou scénu pozdních "90tek" a přelomu tisíciletí, což je období, kdy mladý Fritz pravidelně obrážel kluby a nabíral inspiraci pro vlastní tvorbu. Vzhledem k tomu, že je vnukem známého východoněmeckého malíře Fritze Eisella, obálka nového alba nevykazuje klasický autoportrét, ale obraz jeho dědečka.

Fritz Kalkbrenner

Mladší z bratrů Kalkbrennerových a spoluautor eklektické "Sky And Sand" má svůj nenapodobitelný sound, ve kterém je lehké se při poslechu ztratit, ale zároveň obsahuje deepový taneční groove, schopný odpálit střechu klubu, jakým je Roxy. To vše je možné a očekávané v sobotu 15. září v pražské Dlouhé ulici.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016