PARTYINFO

 

UMEK @ EPIC IN THE DARK

Datum konání:
14.04.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Epic
DJs:
Umek (SLO), Elsy, Mustee
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 350,- Kč / VIP 550,- Kč.
 
 
V novém pražském klubu EPIC vystoupí Umek

EPIC in the DARK. Tak se jmenuje jedna z pravidelných nocí nově otevřeného pražského klubu. Tuto sobotu na ní vystoupí jako první zahraniční host slovinská techno legenda Umek a EPIC tak naznačuje, že jeho hudební dramaturgie bude skutečně pestrá – od komerčnější elektronické taneční hudby až po temnější techno a house.

 

Co všechno dokáže špičkový zvukový aparát nového pražského klubu EPIC, zjišťují hudební fanoušci už bezmála tři týdny. V sobotu 14. dubna budou moci jeho sílu zažít také milovníci techna. Na prvním dílu pravidelné noci EPIC in the DARK totiž zahraje UMEK, světoznámý slovinský DJ a producent, kterého už celé roky miluje i české publikum. "Na seriálu EPIC in the DARK budeme představovat jména z techno, tech house a minimal scény, protože chceme, aby byl náš klub multižánrový a tyto sub-žánry elektronické hudby zažívají ve světě svůj další comeback. UMEK patří k největším legendám techno scény a jeho produkce a zvuk jsou nezaměnitelné, takže byl naší jasnou první volbou," říká Dave Eremias, hudební dramaturg klubu EPIC. 




UMEK je skutečně legendou par excellence. Stál u samotného zrodu taneční scény ve své rodné zemi, když pořádal první ilegální rave párty. Vlastní skladby začal vydávat v polovině 90. let a dodnes jich vypustil do světa nad pět set. Je majitelem věhlasného labelu 1605, na kterém dává prostor i mladým talentům. Jako DJ pravidelně navštěvuje všechny kontinenty světa a do letadla usedá minimálně stokrát za rok. Jeho nabitý kalendář obsahuje různé druhy eventů od temných klubových párty v Berlíně až po obrovské stage nejvěhlasnějších festivalů vůbec. No a do toho všeho ještě zvládá týden co týden připravovat radio show Behind the Iron Curtain, kterou v současné době vysílá neuvěřitelných 150 stanic. A o čem se s ním máte bavit, když ho potkáte? Z otázek ohledně jeho výšky a vtipů o basketbalu už bude nejspíš unavený. Ale zkuste to přes módu. UMEK je totiž sneakerhead – miluje tenisky!

Pokud se chcete naladit, nebo se nemůžete dočkat, poslechněte si novinky od UMEKa na www.soundcloud.com/umek.

Více info na www.epicprague.com.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016