PARTYINFO

 

KOMIKS W/ REDSHAPE LIVE (DELSIN, LIFE AND DEATH)

Datum konání:
06.04.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Nákladové nádraží Žižkov
DJs:
Fatty M, Lumiere, Schwa
Live:
Redshape, Windowlickerz, Gadi Sassoon (Italy)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: Q Cafe, JINEYLEVEL, Radost Shop, NeverEnough, Graffneck, GoOut: http://bit.ly/KomiksRedshapeTickets
 
 
Komiks prozvučí live act Redshape a Gadi Sassoon

Jedna z nejvýraznějších pražských warehouse parties Komiks v klasickém složení Lumiere, Fatty M a Schwa přiváží v pátek 6. dubna na Nákladové nádraží muže v červené masce Redshape (Delsin, Life and Death), Gadi Sassoon (UK) a nový český projekt Windowlickerz alias HRTL + Oliver Torr. Prostorem párty je Nákladové nádraží Žižkov a prostor dnes již kultovního baru Pragotron. Místo umělecké instalace tentokrát zaujme výstava plakátů ze všech edicí Komiksu. O světelnou instalaci se jako obvykle stará Jan Poš.

 

Redshape live

Pravou identitu producenta a DJe, který si říká Redshape, obestírá tajemství. Svou tvář skrývá za červenou maskou, která se v poslední době stala v klubech po celé Evropě známým symbolem. Víme o něm jen to, že žije v Berlíně, hraje bouřný live act a za poslední rok vydal půl tuctu tracků na labelech, jako jsou Delsin, Styrax Leaves a Music Man. Známým je i jeho rozsáhlý přehled v klasickém detroitském technu - jeho zvuk by se dal popsat jako revitalizace klasických postupů tohoto žánru, díky čemuž si jeho tvorbu oblíbili takoví světoví DJové jako například Laurent Garnier, Josh Wink, Âme a Cassy.

Komiks

Gadi Sassoon live

Gadi Sassoon je skladatel elektronické a orchestrální hudby pocházející z Milana. Ve svém vystoupení používá modulární syntezátory a rozlišnou kombinaci živých nástrojů - od sólového klavíru po celý orchestr. Sassoon pracuje s týmem fyziků a matematiků v Edinburghu s cílem vytvořit nové techniky syntézy, kromě toho spolupracoval s umělci napříč širokým hudebním spektrem a produkoval pod hlavičkami Ninja Tune, Warner Music a mnoha dalších labelů.

Windowlickerz live

Nový projekt českých producentů HRTL a Olivera Torra, který je založený na analogových syntezátorech. Šetrně tvarovaná syntetika, odkapávací basové linky, hřejivé, rigidní perkuse.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016