PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS VOL. 10 - AKROM´S B-DAY BASH

Datum konání:
02.02.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Pat Bedeau (UK), Akrom, TwentyFree (PL), Gnetko (BG)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč / dívky do půlnoci zdarma
 
 
10. díl párty Majestic Circus se uskuteční v Paláci Akropolis

V pátek 2. února se koná 10. edice akce Majestic Circus. Tam nesmíš chybět, neboť DJ Akrom bude slavit narozeniny ve velkém stylu! Celá akce bude pod patronátem anglického labelu Bedfunk, přičemž jeho majitel, DJ a producent Pat Bedeau přijal pozvání do Prahy, aby při této příležitosti představil svůj jedinečný hudební koncept a rozproudil mejdan svojí house music.

 

Na tomto večírku vás tradičně čekají dvě podia s rozmanitým hudebním rozsahem. První stage bude ve znamení různých podob rovných beatů, především deep house, house a tech-house. Headlinerem této edice je již zmíněný Pat Bedeau, zakladatel londýnského labelu Bedfunk. Dále zahrají rezidenti akce Akrom a Gnetko z Bulharska. Dále pozvání přijal polský DJ TwentyFree, který svým setem otevře první stage.

Druhá stage bude o poznání bláznivější a rozmanitější. První hodiny večera budou naplněné ghetto funkem, hip hopem, oldies, world beatem, latinem a vším možným od Mr. FunkyMachine. Dále nastoupí v rytmu electroswingu Universal Swing Brothers a celý večer uzavřou Parallel Activity drum and bass náloží. Navíc můžete očekávat doprovodný program v podobě tradiční světelné žonglérské show v režii Randalaz Tribo Fuego.

Je jistě na co se těšit a jste srdečně zváni!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016