PARTYINFO

 

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM 14

Datum konání:
02.12.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Felix K (Hidden Hawaii, Dystopian, Blackest Ever Black), Neele (G-Edit, DE), Mooris, Møreti, Volnej Průběh DJs
Live:
Trippl Krippl VJs
 
 
Na Volnej Průběh Crossem přijede hudební vizionář Felix K

Velkou dávku minimalismu na pomezí drumandbassu, techna a dubstepu nabídne 2. prosince 14. vydání večírku Volnej Průběh Crossem. Jako hlavní host dorazí berlínský producent a hudební vizionář Felix K, majitel vydavatelství Hidden Hawaii. Na Shotgun stage se představí lipská DJka Neele z klubu Conne Island.

 

Felix Krone je považován za hudebního vizionáře, jehož není snadné spojovat s jedním žánrem. Prosazuje se na zavedených techno labelech, nedávno vydal ceněné ambientní LP a jeho polámaná produkce má nejblíže k halftempu či autonomicu. Sám o sobě říká, že kromě hudby ho inspirují filmy či architektura. Společný jmenovatel jeho tvorby? Minimalismus a velmi rafinovaná atmosféra.

Felix K

K elektronické hudbě ho nicméně přivedl drumandbass, Felix ho jako DJ začal hrát v roce 1997. O deset let později přišla záliba v technu a house music a BPM v jeho polici spadlo na 120 až 140 BPM. Jehohudební vize postavená na minimalismu a rafinované atmosféře se odráží v katalogu vydavatelství Hidden Hawaii, fungujícím jako platforma pro spřízněné hudebníky i pro samotného Felixe K pod různými nicky. Felix K však spolupracuje také například se zavedenými značkami Dystopian a Blackest Ever Black.




Neele je výraznou postavou ženské části německé DJské scény. Je jednou z hlavních zástupkyň lipské Girlz-edit crew, která ženám pomáhá v DJských začátcích. Je také rezidentkou a produkční klubu Conne Island známého svým pestrým programem. Hosty na VPX 14 doprovodí rezidenti: Volnej Průběh DJs AhZ, Nitrous, Rade, Touchwood, Stanzim a Mooris s Møretim. Vizuál horní stage připraví Trippl Krippl VJs.

foto: Mathias Wehofsky

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016