PARTYINFO

 

ARENA 56

Datum konání:
08.11.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Dominikánský Dvůr / Zemský Pivovar Braník
DJs:
Forrest Pine, Akvamen, Noisy Pots, Malalata, Deep Deer
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:30, vstup: 56,- Kč
 
 
Arena 56 láká na nejdivočejší mejdan podzimu

Patříte mezi lovce dobré zábavy a rozhodně nechcete ani na podzim vynechat žádný pořádný mejdan? Potom zbystřete a v diáři si tučně zakroužkujte středu 8. listopadu, kdy areál Branického pivovaru na pár hodin zcela ovládne akce s názvem Arena 56. Těšit se můžete na skvělou hudbu, parádní drinky a nevšední atmosféru.

 

Ve středu 8. listopadu to za branami Branického pivovaru bude pořádně vřít. Sraz tu totiž budou mít všichni milovníci dobré hudby a nekonečné zábavy. Ti se potkají v rámci mejdanu ARENA 56, unikátní akce Jägermeisteru, který se uskuteční v bývalé sladovně v areálu pivovaru Braník.

Akvamen

O to, že nikdo jen tak nepřestane lovit ty nejdivočejší párty zážitky, se po celou noc budou starat ostřílení DJs, kteří naservírují atraktivní menu složené nejen z funku, nu-disca, elektra a breaků. Za gramofony se postaví DJ Forrest Pine, Akvamen, Noisy Pots, Malalata a Deep Deer. Toto složení zaručuje, že o pořádnou show opravdu nebude nouze a končit se bude až v brzkých ranních hodinách.

Jagermeister

Neméně zajímavá pak bude i vizuální stránka akce. Mejdan jako takový si totiž bude hodně hrát s herním prostředním, obrazovými klamy, iluzemi, světly a fantazií. Venkovní části bude dominovat Jäger truck, který bude po celou dobu sloužit nejenom jako bar, ale i jako stage. K absolutní dokonalosti pak přispějí i hektolitry ledově namraženého Jägermeisteru.

Jagermeister

Pokud nechcete chybět na jedné z nejzásadnějších akcí letošního podzimu, dorazte ve středu 8. listopadu na nezapomenutelný mejdan ARENA 56 do areálu Branického pivovaru. Párty startuje už v 19:30. Lístky budou k zakoupení na místě za 56,- Kč a zahrnují i welcome drink od krásných Jägerbeets.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016