PARTYINFO

 

CZECHPOINT 2017 VOL.II

Datum konání:
04.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
2K (Shadowbox.cz), Flesh (CODE), Wector (Nextwave Production), Logick (Nextwave Production), Neighbour
Live:
Face feat. MC Manda (techno.cz)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 80,- Kč / holky do 23:00 zdarma
 
 
CzechPoint 2017 vol.II a jeho hudební koktejl je opět tady

Letos podruhé se vrací legendární multižánrová klubovka CzechPoint do útrob pražského Paláce Akropolis, aby všem fanouškům české taneční scény nabídl svůj tradiční hudební žánrový koktejl servírovaný těmi nejpovolanějšími českými mistry mixu. Na další pořádnou jízdu se těšte v sobotu 4.11. 2017 od 21:00.

 

Malá scéna Paláce Akropolis ožije v dnešní době velmi populárním hudebním proudem drum and bass a to v celé jeho subžánrové rovině. O poklidnější rozjezd večera se liquid funkovým setem postará DJ Runky, člen LiquidDNBCrew, pražské bandičky, která zásadně přispěla k rozvoji liquid funku na pražských parties a do ČR přivezla celou řadu zvučných jmen světové D´n´B scény. Jako další vystoupí zástupce legendárního uskupení Bass Beast Crew, DJ Basstien. O pomyslný subžánrový oslí můstek mezi ragga-junglem a deepem se postará Plzeňák DJ Membrain, který se poslední roky výrazně zasazuje o rozvoj D´n´B scény v jeho rodném městě, a který se specializuje právě na tyto zmiňované subžánry zlomených beatů. Jako headlineři noci vystoupí ve společném back2back setu moravští mazáci Harry Junior a Shiwazz. Tihle borci to dohromady sazí už 22 let a na Moravě uspořádali desítky parties, přičemž jejich posledním útočištěm se stal klub Apollo 13. Jejich specialitou je, že i v dnešní digitální době neopustili tradiční vinyl a v jejich setu se můžete těšit na průřez tradičním drum and bassem s nádechem deepu. O pořádnej ranní dojezd v duchu ostřejšího neuro deepu a populárního neurofunku se postarají samotní rezidenti a promotéři CzechPointu, DJ Frock a DJ Neighbour, kteří společně vystupují už přes 5 let v rámci jejich hudebního projektu Parallel Activity.

Czechpoint

House, tech a deep house, minimal, techno – tak přesně tenhle hudební koktejl si plnými doušky budete moct v průběhu celé noci vychutnávat na druhé scéně na Divadelním baru. O start večera se postará DJ Logick v rytmu lehčího mimimalu a deep house. Další hodinka bude patřit DJi Neighbourovi a jeho deep a melodickému mixu rovných beatů s přesahem do dalších subžánrů. Prvními headlinery budou DJ Face a MC Manda, kteří vás vezmou na hudební výlet plný kvalitního deep house za doprovodu Mandova jedinečného podmanivého vokálu. Druhým headlinerem, který se ujme DJského kormidla, bude DJ 2K, rezident pražského klubu Roxy a jeden z předních českých DJs, kterého díky jeho více než 17letému působení na domácí scéně netřeba více představovat. Zbytek noci bude pod patronací DJe Fleshe a následně DJe Wectora. Oba zmínění borci se prezentují energickým minimal technem, které vás udrží na nohou až do konce párty.

Akce odstartuje úderem 21:00, vstupné je lidových 80 kaček a holky to mají do 23:00 dokonce zdarma!

Kompletní informace najdete na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016