PARTYINFO

 

AUSFAHRT03 WITH SMASH TV (KATERMUKKE, DE)

Datum konání:
04.10.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Smash TV (Get Physical, Katermukke, Hive Audio, DE), Mazhar (Hedone), Ark3r (Ana.lock)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Smash TV z Berlína už dnes večer v klubu Cross

Nestává se často, aby ve středu a ještě ke všemu se vstupem zdarma v Praze zahrál někdo, kdo vydává pravidelně na věhlasném labelu Ellen Allien BPitch Control. Dnes taková příležitost nastane... Do Crossu se chystá dvojice Smash TV!

 

Tuhle parádu má na starosti hlava tamější house party s názvem Ana.lock, DJ Ark3r. Tak trochu "skryťák" nepatřící do žádné crew avšak o to více činorodý v podhoubí či za hranicemi je přesvědčen o tom, že Praha má i během týdne dostatek sil na pořádnej mejdan a zároveň má tu drzost natáhnout do Crossu dvojku zkušených producentů. Holger Zilske a Kai Preussner z projektu Smash TV z rodiny Get Physical se u nás představí už tuhle středu! A ještě ke všemu zadara. Není divu, Praha už je o víkendech velkými jmény přecpaná, jeden aby se rozkrájel, proč tedy zajímavé parties s DJs neuskutečnit během týdne...


Tady je nutno říci, že doporučujeme si na čtvrtek vzít volno, páč Smash TV za to umí pěkně vzít. Poslechni si třeba jejich aktuální set, ať máš mejdlo ještě o něco příjemnější. V Crossu točí Schwarzenberk desítku i plnotuk a ještě vynikajicí ejl, ovšem bacha, tento pouze v kavárně. No a koho nebudou bavit rovinky, nechť skákne na druhou stage na o něco tvrdší zlomeniny v čele s VolumePlus a dalšími. Tahle středa v Crossu se prostě vyplatí!


SMASH TV (Get Physical/Katermukke/Hive Audio/BPitch Control, DE)

https://m.soundcloud.com/smash-tv-1

https://www.residentadvisor.net/dj/smashtv

https://www.facebook.com/SmashTVofc/

support:

Mazhar ( Hedone / Prague )

https://soundcloud.com/mazzamazzam

Ark3r ( Ana.lock / Prague )

https://soundcloud.com/ark3r


FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016