PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W/ WILLERS BROTHERS (UK)

Datum konání:
26.08.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
House Music Floor: The Willers Brothers (WE_R HOUSE / Egg London, UK), Kirill Astra (Wildt / Tamdem, RU), Lillou (Nightphunk)
Techno floor: Thomas Tesla (Republic Artists, UK), Ly Sas (GE)
Bar: Da Moon, Sta
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 100,- Kč do 23:30 / poté 150,- Kč
 
 
Republic Artists již tuto sobotu v Chapeau Rouge

V sobotu 26. srpna zavítá do Chapeau Rouge britské duo Willers Brothers v rámci klubového večírku Republic Artists Records, který se bude konat na všech patrech klubu. Zahraniční hosty doplní kvalitní domácí support.

 

"House floor" bude mít v režii zmíněné duo Willers Brothers, které se na UK scéně pohybuje 6 let. Od roku 2013 jsou rezidentními DJs v londýnském klubu The Egg. Britský magazín DJ MAG zařadil v srpnu 2015 Willers Brothers do rubriky "This month’s DJs To Watch out for." Za posledních 12 měsíců dvojice hrála v uznávaných klubech nejen ve Velké Británii, ale také v Estonsku, Francii, Německu (Tresor, Watergate), Itálii, Lucembursku, na Maltě, v Holandsku, Rumunsku a Španělsku (Space, Pacha). Jejich komerčně nejúspěšnější track "Mind Craft Glasses" zahrál Marco Carola na festivalech a v klubech po celém světě. Willers Brothers tento rok předskakovali Jamie Jonesovi v Tobacco Dock London, zakládají "vinyl only" label WE_R HOUSE, na kterém jim v září vyjde sólové EP "Space Age".

"Techno floor" bude téměř celou noc pod dozorem šéfa Republic Artists Records Thomase Tesly, který zahraje pětihodinový set. Mezi známé londýnské kluby, kde Tesla hrál a momentálně hraje, patří The Egg, Steelyard, MoS, Fire, Corsica Studios, Lightbox nebo Jamm Brixton. Mezi další respektované kluby, kde Thomas hrál, patří berlínský Tresor, Magdalena, Suicide Circus a Amnesia na Ibize. Jeho produkci najdete na labelech Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists. O support na house stage se postará Kirill Astra (Wildt/Tamdem) a Lillou. "Techno floor" otevře Ly Sas z Gruzie. Na baru se na vás budou těšit Da Moon a Sta.

Poslední srpnová sobota patří londýnskému kolektivu Republic Artists. 26. srpna nesmíš v Chapeau chybět!

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016