PARTYINFO

 

BE25: STIMMING LIVE (DIYNAMIC, DE)

Datum konání:
27.10.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ark3r, Loutka
2nd stage: Bruno Curtis, Agustin
Live:
Stimming (Diynamic, DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej 350,- Kč + poplatky, NoD: 360,- Kč, Goout: https://goout.net/cs/listky/be25-stimming/imkb/, TPro: http://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2171472-be-25-stimming.html, MYROXY: http://bit.ly/myroxyapp, na místě: 360,- Kč
Line-up:
23:00 – 01:30 Ark3r
01:30 – 03:00 Stimming Live (DE)
03:00 – 06:00 Loutka

2nd stage: Bruno Curtis, Agustin
 
 
Narozeniny Roxy vrcholí velkým live elektronickým víkendem
Stimming live dalším headlinerem Roxy BE25

Další jezdec Diynamic Music, Stimming, míří do Prahy a s sebou veze svůj unikátní liveset, kterým otevře druhý víkend narozeninových oslav ROXY BE25. Nikdy nepoužívá do nahrávek stejné samply dvakrát, experimentuje a do své tvorby se nebojí promítat osobní emoce. Díky tomu si hned ve svých počátcích Stimming vysloužil označení "Best Newcomer" v žebříčku Ibiza DJ Award, podporu Solomuna a celého Diynamicu a hraní na festivalech jako BPM, Melt! nebo ADE. Jeho premiéra u nás je plánována na 27. října a těšit se můžeme na intenzivní zážitek, jinak to totiž Stimming ani neumí. Předprodej začal ve středu 2. srpna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

Již v deseti letech hrál Martin Stimming na housle, piano a bicí. O šest let později začal produkovat hudbu za pomoci PC a uvědomil si, že to je jeho osud. "Stejně tak, jako se nebojím ukázat své emoce, nebojím se je ani zahrnout do mé hudby." S tímto přístupem se vrhl na pole house music, a když v roce 2006 poznal v Hamburku dva chlápky jménem Solomun a Adriano, bylo jasné, že vybral správně. V tu dobu vznikl label Diynamic Music, slovo dalo slovo a začal pod ním vydávat své releasy. Průlomovým hitem, který připoutal pozornost, byl v roce 2008 "Una Pena".

Stimming
O rok později pak vydal skvělé debutové album "Reflections" a tím si vysloužil reputaci jako jeden z nejvíce výrazných mladých producentů a označení "Best Newcomer" v žebříčku Ibiza DJ Award. Od té doby má Stimming na kontě už přes 14 alb a EPs, ale také nespočet hraní třeba i na festivalech jako BPM, Melt! nebo ADE. Je jen málo lidí, kteří umí vytvořit opravdu originální zvuk house music a Stimmingovi se to podařilo. Jeho produkce je totiž spojením unikátních a charismatických prvků. Stojí si za tím, že nikdy nepoužívá stejné samply dvakrát, proto pro něj není nic nemožné - zvuk kávovaru, dětských hraček, spadlých mincí nebo řezáku na pizzu. Tohle vše můžete v jeho tvorbě slyšet a jeho eklektické živé sety jsou jedinečným zážitkem. Koneckonců, přesvědčit se můžete např. záznamem z Diynamic Festivalu nebo osobně v ROXY. Stimming přiveze svůj live set 27. října na narozeniny ROXY BE25 a touto premiérou v ČR otevře i druhý víkend oslav.

FB událost


Video:

Stimming live - "Diynamic Festival"

Stimming - "The Song"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016