PARTYINFO

 

BE25 - DIRTYPHONICS (FR)

Datum konání:
21.10.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dirtyphonics (FR), Legi & Meicos, Bifidus Aktif, Suki
2nd stage: Shaftling & PJ
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 450,- Kč poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/be25-dirtyphonics/klhb/, NoD : 460,- Kč
Line-up:
23:00 - 00:30 Legi & Meicos
00:30 - 02:00 Bifidus Aktif
02:00 - 03:15 Dirtyphonics (FR)
03:15 - 05:30 Suki

2nd stage: Shaftling & PJ
 
 
Živelní Dirtyphonics dalším headlinerem Roxy BE25

Další headliner narozeninových oslav Roxy BE25 tentokrát potěší drum´n´bassové fanoušky. Po pěti letech se na místo činu vrací francouzský DJský a producentský projekt Dirtyphonics. Kdo se bojí, měl by zůstat doma, ale pro otrlejší pařmeny přivezou tito frantíci divokou kombinaci bass music, dubstepu a elektra. Dirtyphonics se bez řečí řadí mezi jedno z nejpopulárnějších D´n´B seskupení vůbec, což jasně dokazuje už jejich spolupráce s Linkin Park, Skrillex, Foreign Beggars nebo Modestep. Už 21. října to ukážou Praze. Předprodej začal ve středu 28. června přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

Na scéně se pařížští Dirtyphonic pohybují od roku 2004. Původně se francouzská čtveřice proslavila především díky svým divokým live shows, kdy stagi panovali všichni naráz. Už od samých začátků je jejich jasnou signaturou osobitá kombinace bass music, dubstepu a elektra se surovou energií typickou pro rockové koncerty. Většina z nich začínala v metalových kapelách a tak je jasné, odkud vítr vane. Jako jedno z nejpopulárnějších D´n´B seskupení navíc měli i možnost spolupracovat se jmény jako Linkin Park, Skrillex, Foreign Beggars, Modestep nebo Marylin Manson.

Dirtyphonics

V současné době už po festivalech a do klubů jezdí pouze dva členové Dirtyphonics, ale i tak dokážou energií zaplnit celé haly, o čemž vypovídá třeba jejich set z Rampage. Rádi posouvají hranice a ukazují, jak by mělo moderní pojetí D´n´B vypadat. Nebojí se totiž svou dravost propojit s tanečními žánry jako rave, house, electro nebo techno. Přesvědčit se budete moct už 21.10. v rámci narozeninových oslav BE25 v ROXY.

video:

Dirtyphonics - "Vandals"
Dirtyphonics - "Rampage 2015"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016