PARTYINFO

 

BE25: GOLDFRAPP (UK)

Datum konání:
23.10.2017 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Goldfrapp (UK)
Popis:
start: 19:00, vstup: 520,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/be25-goldfrapp/afhb/, Ticketpro: www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2147124-be-25-goldfrapp.html
 
 
Britští Goldfrapp přijedou popřát Roxy k 25. narozeninám BE25

25. narozeniny klubu Roxy BE25 budou tento rok ještě výraznější, než jste byli z minulých let zvyklí - 10 dní plných koncertů, parties, divadel a performance v prostorách Roxy a NoD. Prvním headlinerem říjnové oslavy je legendární londýnské elektronické duo a hudební chameleóni Goldfrapp. V roce 2017 vydali Goldfrapp očekávané sedmé album "Silver Eye". 23. října nás, jak u nich bývá zvykem, vezmou na emotivní cestu, která ovšem není pro každého. Bude se snít, bude se i tančit. Předprodej začíná ve středu 21. června v 10:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, od čtvrtka i v ostatních předprodejích.

 

Málokterá britská kapela prozkoumala na svých albech tak širokou paletu pocitů a hudebních stylů jako právě Goldfrapp. Londýnské duo Alison Goldfrapp a Will Gregory má letos za sebou vydání už sedmé studiové desky a je o nich všeobecně známo, že neradi zůstávají na místě. V průběhu času se posunuli od glam rocku (album "Black Cherry") přes osmdesátkový synth-pop ("Head First") k downtempu ("Seventh Tree") a zpět k tanečnímu elektronickému zvuku ("Tales Of Us"). Obecně se na Goldfrapp pohlíží jako na jednu z kultovních britských elektronický kapel, jež dokazuje i více nominací na prestižní Mercury Prize a Grammy Awards.

Goldfrapp
Nové album "Silver Eye" se drží toho, co jde Goldfrapp nejlépe. Taneční nálady stěžejního singlu "Anymore" střídají i snové skladby jako "Zodiack Black" nebo závěrečná epická kompozice "Ocean". Oba dva často popisují svou hudbu jako "výpravný vizuální zážitek", který má vyvolávat v posluchačích odvážné představy a stejným přístupem vznikalo i letošní album. "Silver Eye" získalo řadu skvělých recenzí nejen v Británii, ale i v ČR např. Musicserver.

V současnosti jedou Goldfrapp k nové desce světové turné a česká zastávka bude právě v rámci 25. narozenin klubu ROXY v pondělí 23. října.

Video:

Goldfrapp - "Anymore"
Goldfrapp - "Ooh La LA"

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016