PARTYINFO

 

KOMIKS

Datum konání:
10.04.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - bývalý pivovar Modřany
DJs:
SCHWA, Lumiere, FATTY M, guests
Live:
DAVID AUGUST (Diynamic / Innervisions / Berlin)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Art installations by The Chemistry Gallery Visual Mapping, Video and Deco by OKO3
 
 
David August živě na dubnovém Kom!ksu

Čtvrté pokračování warehouse party Kom!ks proběhne 10. dubna 2015 v pivovaru Braník. Pestrý program nabídne nespočet uměleckých aktivit, výstav a rozmanitý hudební doprovod. Uměleckou složku má tentokrát na starosti známá galerie The Chemistry Gallery, která zajistí množství soch a visuálních objektů. Hlavní součástí celé akce pak bude velkolepá párty ve sklepeních branického Pivovaru.

 

 

Hudební lahůdkou je letošní objev roku, elektronický producent a multi-instrumentalista David August z Berlína. David se představí v Praze poprvé a zahraje live show, která je hodnocena jako nejlepší na současné elektronické scéně. Jeho set pro Boiler Room má více než  800 000 přehrání. David August spolupracuje s vydavatelstvím a agenturou DIYnamic, která zastupuje i Solumuna a Kolektiv Turmstrasse. David je klasicky vystudovaný muzikant a hráč na klávesy. To je v jeho produkci a vystoupeních slyšet na první poslech, nebojí se totiž experimentovat a propojovat netradiční harmonie, postupy a nálady. Dalo by se říci, ze David August reprezentuje největší propojení mezi posluchači elektronický hudby – je to most mezi žánry, lidmi a náladami...

 

 

Není mnoho umělců, kteří si mohou do biografie napsat, že již v 17 letech rozehřívali parket detroitskému mágovi Carl Craig a vystupovali po boku lidi jako Troy Pierce, Format B a Oliver Koletzki.

Byl to pravé Oliver Koletzki, kdo na labelu Stil Vor Talent v dubnu roku 2009 vydal první Davidovi tracky. Jeho první EP dokonce neslo název Praha, a pro nás bude velice zajímavé zjistit proč tomu tak bylo právě na akci Kom!ks 10.4.2015.

 

 

Vstupenky jsou k dostání v The Chemistry GalleryQ-CafeFollow Me Cafe. Online pak pres GoOut.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016