PARTYINFO

 

SCUBA

Datum konání:
13.02.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
SCUBA (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Scuba nás v únoru provede krajinou temných beatů

Přijíždí Moby-Dick elektronické scény, resident klubu Berghain a průkopník, kterého chtěli mnozí dostihnout, ale nepodařilo se. Paul Rose, známý světu jako Scuba, vystoupí 13. 2. v ROXY. Už není třeba smutnit nad jeho zrušeným říjnovým vystoupením po boku Maceo Plexe. Druhý únorový víkend nám to vynahradí a provede nás krajinou temných beatů. Předprodej bude zahájen v pondělí 17.11.

 

 

Přirovnání k Moby-Dickovi je nanejvýš namístě. Se svými charakteristickými vlny lámajícími beaty určuje směr britského a berlínského zvuku už od roku 2003. Scubova abstraktní elektronika, tepající house a temné techno ovlivnily celou generaci umělců jako Mount Kimbie, George FitzGerald nebo Joy Orbison.

Nejdříve si pohrával s undergroundovým garage zvukem, ze kterého se brzy vyvinul dubstep, ale to bylo Scubovi málo. Vodami si pluje, jak se mu to zlíbí, mění kurz podle aktuální nálady a nikdy nezůstává na stejné vlně. Přes temnou multižánrovou elektroniku alba Triangulation až po LP Personality nakažené převážně devadesátkovým housem.

Tak, jak se vyvíjel Scuba, rostl a transformoval i jeho label Hotflush, tvořící páteř londýnské bass music. Její směr udávala Scubova tři alba stejně jako legendární mix pro uznávanou sérii DJ Kicks. Scuba je na vrcholu a důkazem je ocenění The Best Live Act roku 2013DJ Magu a především vlastní klubová noc v berlínském Berghaimu s názvem SUB:STANCE.  Co si přát víc?

 

 

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Scuba & Boddika @ Roxy od Mikyho Rizka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016