PARTYINFO

 

KOM!KS

Datum konání:
05.12.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Sketa Freestyle Park
DJs:
Ripperton, Maxxi Soundsystem, Schwa, Lumiere, Fatty M
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Art, Music, Video Mapping, Special Decorations, Powerful Soundsystem, Exhibitions and more fun then ever!
 
 
Hudební warehouse party doprovodí netradiční výstava Za dveřmi je třetí díl warehouse party Kom!ks
Maxxi Soundsystem dalším hostem Kom!ksu

Popularita Sama Wattse AKA Maxxi Soundsystem v poslední době roste raketovým tempem. Není to jen produkcí, která mu vychází na značkách jako Ellum Audio nebo Hypercolour, ale i díky osobitému stylu hraní. Svůj zvuk představí poprvé Čechách 5. prosince na Kom!ksu.

 

Syn jazzového veterána Trevora Wattse začínal jako drumandbassový DJ.  To se změnilo po návštěvě Glastonbury, kde poprvé uslyšel Orbital. Od drumandbassu přechází na house a techno a pak následuje snad povinná součást kariéry všech DJs – rezidentní noc, clubbing, touring a nakonec se dostává na řadu i produkce.

Remixy jako ‘Shopping Cart’ pro Parallel Dance Ensemble nebo ‘Lose Yourself To Jenny’ pro Kasper Bjorke se staly hity a součástí setů a podcastů DJs po celém světě. Další rmx klasiky ‘Just Let Me Dance’ od Scandal na Nervous hrál v té době snad každý od Avicii až po DJ Harvey.

 

 

Kromě remixů se Maxxi Soundsystem věnuje i čistě vlastní produkci. Techno pecka ‘Stella’s Way’ přistála na labelu Macea Plexe Ellum Audio, zatímco ‘Regrets We Have No Use’ For na Hypercolour.

 

 

V mnoha skladbách hostuje jako vokalistka Name One. Singl „One In Three“ vyšel na housovém velikánu Defected.

 

 

Maxxi Soundsystem vystupuje striktně bez laptopu. Pro jeho hraní je typická komunikace s publikem, sety jsou plné euforie a energie.

 

 

Přesvědčte se o jeho kvalitách sami 5. prosince na Kom!ksu. S Maxxi Soundsystem tu vystoupí v další domácí premiéře ještě švýcarský Ripperton.

 
Ripperton na Kom!ksu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016