FOTOREPORTY

 
ikona close

AXE TWIST MECCAMIX (redakce)

Datum: 25.06.2010 , Místo konání: Praha - Mecca
DJs: Tony Haze (We Love Sundays at Space, UK), Looky, Martin Frank, Fcuk, Castor & Carl Lope 2nd stage - Martin Frank & Kiryl
O párty: start 23:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro, pozvánky a guest list do půlnoci! Doprovodný program: flirtovací hra, stovky dárků, speciální e-kiosek s točením videí, moderátor, hostesky, tanečnice v kleci, celebrity a mnoho dalšího! Decorations: obří nafukovací Meccamix dekorace, Meccamix projekce & konfetovače, performance: Ibiza Diva Dancers! Pre-party v K.U. Baru od 20.00, Rytířská 10, Praha 1 – rezervace stolů na 773 267 424 nebo na petr@kubar.cz!
 
 
 
Popis: Legendární pražský klub Mecca hostil v pátek Meccamix closing párty. Headlinerem večera byl Tonny Haze a nemohl u toho samozřejmě chybět ani tým Axe Twist. Krásné hostesky rozdávaly klíčky a zámečky určené pro flirtovací hru a také spoustu Axe Twist dárečků. Nechyběly ani Axe Angels, které svou přítomností jistě potěšily nejednoho muže. Celá párty se nesla v uvolněné atmosféře a krásně tak navnadila na letní festivaly. Na těch vybraných se pak s Axe Twist setkáte také!
Více info o této party
ikona fotoreporty
ikona reporty
Žádný report
k této party
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016