CLANEK

 

Moby vydal ke své knize i hudební kompilaci

Legenda elektronické hudby Moby, vlastním jménem Richard Melville Hall, vydal 17. května letošního roku knižně své memoáry pod názvem "Porcelain". 10. června jako přídavek k této knize přidal i zajímavou kompilaci nejen několika svých nejznámějších skladeb, ale i tracků, které jej v jeho hudební kariéře ovlivnily.

 

Dvoudisková kompilace s názvem "Music From Porcelain", vydaná 10. června jako přídavek k Mobyho knižním memoárům, obsahuje nejzásadnější skladby jeho hudební kariéry. Najdeme na ní legendární hitovky "Porcelain", "Honey", "Natural Blues" nebo "Why Does My Heart Feel So Bad?". To ovšem zdaleka není všechno. Na druhém disku Moby přidává skladby od nejrůznějších interpretů, které jej v životě ovlivnily, a o kterých se zmiňuje i ve své knize. Nechybí zde například JayDeeho legendární track "Plastic Dreams" nebo "Pause" od Run DMC.

Videoklip ke skladbě "Honey" si můžete připomenout zde:



Kompilace "Music From Porcelain" vyšla v digitální podobě i na CD 10. června na labelu Little Idiot. Zakoupit si ji můžete například na Mobyho internetových stránkách.

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016