CLANEK

 

Producent Subgate v uplynulých měsících nezahálel

Subgate v poslední době nelenil ani ve studiu a na svém kontě má zase o nějaký ten release více ať už pouze v jeho režii, nebo ve spolupráci s producentským kolegou Tibizou. Pojďme si tedy jeho poslední produkci postupně představit...

 

V listopadu spatřila světlo světa jeho skladba "Lost In Cave" u vydavatelství NB Records, za kterým stojí producent Nicolas Bacher, která je laděna do současného techno soundu:



Na přelomu listopadu a prosince se dostala společná práce Subgatea a Tibizy, kterou byly dva tracky "Camel" a "Contra", na dvě kompilace labelu Phunk Traxx.





V polovině ledna nového roku s šestnáckou na konci vyšel na španělském labelu WhoBear Records Subgateovi singl s názvem "Harmonica", který se dočkal supportu celé řady známých zahraničních umělců a zároveň se dostal do výroční kompilace 7 let WhoBear Records.



Koncem ledna spatřil světlo světa společný release Subgatea a Tibizy s názvem "Second Chance" u renomovaného italského vydavatelství Frequenza Records, na němž se objevil stejnojmenný společný track této producentské dvojice a jeden sólo track Tibizy. 



Posledním počinem Subgatea je tech house pecka s názvem "Viva", kterou vydal na svém domovském labelu One Way: 



Hezký poslech! 

Kompletní informace o Subgateovi naleznete na www.djsubgate.com.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016