CLANEK

 

Stahuj unikátní hudební kompilaci Red Bull Music Academy Bass Camp Prague

Red Bull Music Academy Bass Camp vydává svědectví o čtyřech únorových dnech, kdy se do Prahy sjeli vybraní muzikanti z Česka a Slovenska, aby se zavřeli do Electry a společně se věnovali jen muzice. Stáhněte si zdarma unikátní hudební kompilaci skladeb, které vznikly na tomto inspirativním workshopu. Stahuj zde.

 

A kdo je zastoupený? Své hudební zbraně vytasili EGA, modulární objevitel a digitální umělec ve spolupráci s gospelovou zpěvačkou Esli, která se přes jazz dostala až k hip-hopu. Dále beatboxer a hudební producent Esso, který rád experimentuje s rytmikou, syntetickými zvuky a je součástí skupiny Strike Force 1. 

Nechybí ani GLGN, selektor a zakladatel slovenského vydavatelství GERGAZ, Milan Macko aka Grizzly, mladý producent, který spolu s Majslefom dokončuje první album Eden, Katarína Kubošiová aka Katarzia, reprezentativní zástupkyně slovenského girl folk rapu a autorka silných skladeb a textů.

RBMA
Red Bull Music Academy je globální projekt, který si klade za cíl podporovat hudební kreativitu a inovaci po celém světě. Poprvé se uskutečnil v Berlíně a od té doby jeho špičková nahrávací studia zakotvila v nejednom velkoměstě. 16. ročník bude hostit magická Paříž, kde se na vymakaným workshopu setkají talenti z celého světa.

Jak vypadal Red Bull Music Academy Bass Camp v Praze najdeš v reportu zde

Další informace nejen o muzice najdeš na www.redbull.cz.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016