CLANEK

 

The Chemical Brothers vydají v létě už osmé album

Na tento okamžik si museli posluchači Toma Rowlandse a Eda Simonse, v hudebním světě známých jako The Chemical Brothers, počkat 5 let. Poslední studiová deska "Further" vyšla totiž v roce 2010. Ale i tak se kolem "Chemiků" stále něco dělo a rok poté vytvořili soundtrack k filmu "Hanna" a o další rok později vypustili do světa nahrávku z živého vystoupení "Don´t Think". Naposledy o sobě dali vědět v loňském roce, kdy přispěli svou  prací na soundtrack "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1", kde si se zpěvákem Miguelem střihli skladbu "This Is Not a Game".

 

Jejich další usilovnou práci ve studiu si budou posluchači moci užít již 17. července, kdy je naplánováno vydání osmého alba "Born In The Echoes". Deska bude obsahovat jedenáct skladeb a neobejde se ani bez zajímavých hostů, jako jsou St. Vincent, Beck, Q-Tip, Cate Le Bon nebo Ali Love.

Čekání na nové album si můžete zatím zpříjemnit pilotním singlem "Sometimes I Feel So Deserted", který nedávno zazněl na anglickém Radiu 1 v pořadu Annie Mac. 



Tracklist: 

01. Sometimes I Feel So Deserted 
02. Go feat. Q-Tip 
03. Under Neon Lights feat. St. Vincent 
04. EML Ritual feat. Ali Love 
05. I’ll See You There 
06. Just Bang 
07. Reflexion 
08. Taste Of Honey 
09. Born In The Echoes feat. Cate Le Bon 
10. Radiate 
11. Wide Open feat. Beck

Da Moon

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016