CLANEK

 

Remixy Republic of Two nakonec nevyjdou na vinylu, ale na CD!

Těsně před vydáním druhého studiového alba Republic of Two 3. listopadu, vyjde skupině album remaků a remixů Andělem ověnčeného debutového alba Raising the Flag. Album mělo vyjít pouze na vinylech, ale především na základě reakcí fanoušků, vyjde album na CD a nikoliv na vinylu. Album bude možné zakoupit také digitálně.

 

Nápad udělat album remixů a remaků Republic of Two napadl už během křtu debutového alba, kdy v roli speciálního hosta vystoupila skupina Ecstasy of St. Theresa. Ta živě předvedla svoji verzi skladby Republic of Two –  Move a stala se tak první skupinou, která se na albu objevila. Další skladby se ujala skupina Charlie Straight, která svůj remake skladby Prisoners nahrála u Republic of Two v domácím studiu. Photolab zase předělali skladbu Home a právě tuto verzi si Republic of Two vybrali pro natočení videoklipu. Dále se na albu podílela taková jména jako Dva, Luno, Kubatko, Tvyks, Enemy, Juanita Juarez, Cartonnage a další. Album vychází u nového nezávislého vydavatelství Massimo Records. Režie videoklipu Home (v podání Photolab) se ujala výtvarnice a režisérka Alžběta Beránková. Ta svoji výtvarnou inspiraci hledala v přírodě a v jejích elementech.



3. listopadu vyjde druhé studiové album Republic of Two, které se bude jmenovat The End of War. Nové album je dalším projektem podporovaným t-music fondem. Fanoušci si ho budou moci stáhnout na portále www.t-music.cz za cenu, kterou si sami určí. Album samozřejmě vyjde také na klasickém CD nosiči.

UNITED FLAGS (remakes & remixes of Raising the Flag album)

Tracklist:

1. PHOTOLAB – Home
2. ECSTASY OF ST. THERESA – Republic of Move
3. LUNO – Gunshottape
4. CHARLIE STRAIGHT - Prisoners
5. BURIAN - The Pillow
6. JOCK THE LOCK – The Fish & The Boy
7. ENEMY - Legendary
8. JUANITA JUAREZ - Sweet Alert
9.  KUBATKO - The Fish & The Boy
10. TVYKS - Home
11. ARMIN EFFENBERGER (Cartonnage) - Move
12. DVA - All I Can Hear is Gunshots
13. FORMA - Misunderstanding

Republic of Two

Nové webové stránky:
http://www.republic-of-two.cz/

Nové facebookové stránky:
http://www.facebook.com/republicoftwo
http://www.myspace.com/republicoftwo

Nejbližší koncerty Republic of Two:

6.10.  Brno – Fléda – speciální host skupiny TATA BOJS
20.10. Ostrava – CoolTour – speciální host skupiny TATA BOJS
22.10. Pardubice – ABC Centrum – speciální host skupiny TATA BOJS
19.11. Vsetín – 3 opice -  speciální host skupiny TATA BOJS

Label: Massimo Records (distribuce Indies MG)

O labelu Massimo Records:

Massimo Records je nové nezávislé vydavatelství, které má za cíl podporovat české muzikanty, se snahou dostat je i za hranice České republiky, ať již šířením jejich tvorby v digitální podobě, prostřednictvím živých vystoupení či prodejem fyzických nosičů. Massimo Records patří společnosti Massimo Filippi, která se zabývá designem a vývojem aplikací, poradenstvím a strategickým plánováním komunikace v elektronických médiích a za využití sociálních sítí.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016