REPORT

 

Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za jedinečnou atmosféru 9. narozenin a zve na další afterparties!

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem účastníkům velkolepých 9. narozenin Studia 54, které byly opravdu nevídané. Všichni všudypřítomní se postarali o skvělou narozeninovou atmosféru, která v klubu panovala od pátečního večera do pozdních odpoledních hodin druhého dne a patří jim velký dík!

 
Návštěvnost, kterou se v součanosti může chlubit jen málo domácích klubů, skvělý feeling a nálada mezi tančícími partypeople, kteří si tuto oslavu užili na sto procent - to byly narozeniny předního pražského afterklubu, za které děkujeme především vám - návštěvníkům, kteří si tuto akci nenechali ujít. Další velký dík patří všem vystupujícím z řad rezidentů Studia 54, jež bavili všechny tanechtivé návštěvníky svými speciálními narozeninovými sety a bez kterých by současné Studio bezesporu nebylo Studiem, jak ho dnes znáte.

V neposlední řadě bychom rádi poděkovali všem členům teamu Studia 54 a externím spolupracovníkům, kteří se podíleli na přípravách a hladkém průběhu celé akce. Doufáme, že na tuto party jen tak nezapomenete a příští rok společně s námi oslavíte první kulaté narozeniny Studia 54!

Vaše Studio 54 crew
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016