REPORT

 

Představením nové vůně AXE Twist a volbou AXE Angels odstartovaly legendární AXE párty po celé České republice!

Nový AXE Twist v sobě ukrývá vůni, která se mění! Plná nečekaných změn a překvapení byla i zahajovací párty ve čtvrtek 1. 4. 2010 v pražském p. m. club & cocktail music baru, kde byl nový deodorant poprvé představen. Čtvrteční párty odstartovala šňůru AXE Twist párty po celé České republice. Odborná porota složená z celebrit vybrala tým sexy AXE Angels, které budou v českých klubech učit kluky, jak správně flirtovat. Léto je za dveřmi, tak kdo by ho chtěl strávit sám? AXE párty a AXE Angels vše změní!

 
Tajemství a výjimečnost nového deodorantu AXE TWIST spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. Dnešní moderní hektická doba klade na mladého muže vysoké nároky. Pokud chce uspět v tvrdé konkurenci, nesmí dopustit, aby se s ním žena nudila. Proto je čas na změnu, a proto přichází AXE Angels.



Vybrat skutečné profesionálky v oboru flirtování nebylo snadné. Účinnost flirtovací taktiky adeptek prověřovala celý večer odborná porota ve složení: Miss ČR 2008 Zuzana Jandová, herec a moderátor Petr Vágner, automobilový závodník a testovací jezdec F1 Jan Charouz a zpěvák a tanečník Ben Cristovao. Po důkladném zvážení se čtveřice porotců shodla a moderátoři Lenny Trčková a Martin Kubačák slavnostně představili AXE Angels – osm sexy dívek, které vyléčí z nesmělosti i ty nejstydlivější. Cílem jejich celoroční mise po českých klubech bude naučit kluky umění svádění.



Twist celým večerem voněl i zněl - na pódiu to rozjela kapela Twist & Dance live band, kterou vystřídali Just hits DJ´s a Electro boogie. Jedinečný koncept večera byl zárukou skvělé zábavy, kterou si nenechali ujít ani hvězdní hosté, jako například Agáta Hanychová, Dominika Mesárošová, Sámer Issa, Michael Foret, Jan Révai, Kateřina Smejkalová, Zuzana Štěpanovská, Monika Bagárová, Patricie Solaříková nebo Pavel Novotný. Spolu s návštěvníky se nejen skvěle bavili, ale zapojili se i do flirtovací hry.

Více informací o dalších AXE TWIST párty i vítěznou osmičku AXE Angels naleznete na: www.axe.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016