REPORT

 

Zhodnocení party Bobynation!

Zdravíme všechny party people, kteří se více jak před týdnem zúčastnili party Bobynation v Brně, pod taktovkou produkčního teamu samotného Bobycentra. Po každé akci nastává hodně otázek, co bylo uděláno špatně a co zlepšit. Rádi bychom vám představili náš pohled na právě skončenou párty.

 
Předně bychom se rádi ještě jednou omluvili za neúčast Johannese Heila. Nastalá situace nám nedávala moc možností, jak jeho nepřítomnost řešit. Vše bylo na příjezd Johannese Heila připraveno, ale on se na letišti po přistání letadla neobjevil. Níže přikládáme kompletní text emailu, který nám došel z bookingové agentury 2 dny po akci.

 Akce se zúčastnilo cca 1200 lidí a oproti prvotnímu plánu, kdy byli avizované dvě stage se vše smrsklo pouze do Laser Show Hall. Byli jste ochuzeni o sety DJs: Vortechtral, Space DJs, Lucca a další, za což se omlouváme. Nebyla to pro nás party, která by Vám dokázala, že to myslíme s pořádáním akcí vážně. Sami jsme očekávali min o 500 návštěvníků více. Toto je ale věc, která nejde v průběhu celé kampaně moc ovlivnit. Nízké předprodeje a konzultace s produkčním týmem zapříčinila to, co jste sami viděli. Vše ale bylo s předstihem avizováno na hudebních serverech.

Přesto vše si ale stále myslíme, že toto rozhodnutí bylo správné. Atmosféra byla v průběhu večera výborná, většina lidí se dokázala bavit a to je to, co nám alespoň trochu zlepšuje náladu z proběhnuté noci. Naším cílem nebylo tuto akcí cíleně ochudit, ale spíše netříštit návštěvníky mezi dva taneční prostory

Rádi bychom do budoucna všem dokázali, že akce, které máme v plánu pořádat, projdou kritickým okem každého návštěvníka. Jsou věci, na kterých pracujeme od začátku a které se již po dvou akcích podařilo zdárně vyřešit. A to především cena sortimentu na barech, kdy oproti první akci Viva Bohéma nedošlo k žádným negativním změnám. Také úklid celého prostoru Bobycentra byl naprosto v pořádku. Kde ale klademe největší důraz, je především bezpečnost návštěvníka. Tímto se omlouváme všem za velmi důkladné kontroly u vstupu do Bobycentra. Doufáme ale, že tuto situaci chápete a podpoříte nás. Bezpečnost na akci je pro nás vždy na prvním místě!

Doufáme, že si k nám v budoucnu najdete opět cestu a my Vám dokážeme, že kvalitní akce dělat umíme.

Vyjádření booking agentury Cocoon k neúčasti Johannese Heila na Bobynation:

Hello Petra,
finally i have spoken with Johannes. He had a massive bronchitis and wasn´t able to travel to anywhere. He thought his Tourmanager organised everything in regards to calls and cancellation etc, to you but the Tourmanager thought Johannes did it already. So, there´s was simple but but not excusable misunderstanding between each other. Johannes is very sad about what was happen and was also very disappointed that he couldn´t play and offer to reschedule his show to any date of your whish in case of you´re still interested in it at all?!

As I told you already, please send me an Invoice about all paid fee´s Travel, and Agencyfee, Johannes will reimburse the money in complete off course! Sorry again for that. but things like this are not in the Agencies hand. We, CocoonBooking,  have done our job proper and best as possible. Sure, that nobody contacted you is not professional at all but cause due to the above mentioned reasons. Even we, the agency, didin´t knew anything about it until you wrote us the mail.

With kind regards
Goetz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016