REPORT

 

Report z Axe Instinct Party v Benešově

Po velice úspěšném startu zavítala Axe Instinct Tour do benešovského KC Karlov a nejednalo se o jen tak ledajakou party...

 

Po celodenní přípravě klubu na tuto speciální akci a v souladu s doprovodným heslem tour " Hoď se do kůže!" zaznamenali již první příchozí autentickou vůni kůže, která je charakteristická pro nový pánský deospray Axe Instinct, pod jehož jménem se celá tato tour nese. Hned nato byli všichni mile uvítáni svůdnými hosteskami, které všechny přítomné pány vábily do jeskynní základny, kde se mohli zaregistrovat do flirtovací hry. Ta byla hlavním zábavním programem akce. Jejich úkolem bylo svést během večera co nejvíce slečen a zaflirtovat si společně o ceny u Axe hrací desky.

Netrvalo to dlouho a prostory klubu byly zcela naplněny. Již brzy po startu padl s ohledem na proběhlé akce Axe Instinct Tour 09 rekord v počtu registrovaných. O druhý rekord se postaral vítěz soutěže - podařilo se mu svést  58  dívek ( což je největší číslo za letošní i loňskou tour ) a za své jedinečné svůdnické schopnosti byl patřičně odměněn. Obdržel týdenní vstupenku na Sziget Festival v Budapešti!

Pro návštěvníky byl připraven opravdu pestrý program. Svůj nesporný DJský um prokázala nejpopulárnější česká DJka Lucca. Za pultem se prostřídala s miláčkem místního publika Djem Mr Vee.

Atmosféra v klubu byla opravdu žhavá. Všichni se skvěle bavili. Proběhla i naprosto unikátní laser show, jejíž efekty naprosto uchvátila publikum. Obrovskou pozornost si získalo i profesionální vystoupení tří sexy tanečnic.

Na akci dorazila i velice dobře známá postava českého showbussinessu Agáta Hanychová. Ihned po příjezdu se dostala do spárů obrovského množství fanoušků, jimž velice ochotně poskytla podpisy, společné focení a dokonce se nechala svést do zmíněné flirtovací hry! Společně s Jakubem Kubou se nechali okouzlit vyblýskaným speciálním Axe Hummerem zaparkovaným u vchodu a neváhali využít příležitosti otestovat ho krátkou jízdou. Krátce před půlnocí se představila i na mole během Axe Instinct Kenvelo Fashion Show.

Z nedalekých Čerčan se na akci přijel pobavit Vlasta Horváth. Společně s Jakubem Kubou, Agátou a Luccou si v průběhu vtipně zařádili s novým deosprayem. Dle svých slov si večírek opravdu užil, ale úderem dvanácté hodiny pospíchal jako řádný manžel domů za svou Markétkou.

Axe Instinct Tour má tedy na svém účtě další velký úspěch. Pobavila, obdarovala, zaznamenala dva rekordy a zanechala bezesporu nevšední zážitek ve všech zúčastněných.

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016