REPORT

 

Svojšice 2008 - zavěrečná zpráva

V pátek 27.6.2008 proběhl v přírodním areálu Svojšice u Pardubic devátý ročník hudebního open air festivalu Svojšice. Celá noc se nesla ve velmi příjemné atmosféře a vše proběhlo bez větších problémů k co největší spokojenosti téměř 7000 návštěvníků, kteří si Svojšice vybrali jako začátek festivalového léta a prázdnin.

 
Z hlediska technického zajištění musíme zmínit problém se zvukem na hlavní stagi, kde došlo kvůli špatné manipulaci holandské dvojice Radial k přetížení systému a vyhoření jednoho ze zesilovačů. Ihned byl zapojen záložní systém, který ovšem nemohl zajistit stejnou kvalitu hudební produkce, za což se všem velmi omlouváme. Vše ostatní na 3 stagích fungovalo bez problémů a nebyly zjištěny žádné nedostatky.

Všech 31 ohlášených djs a projektů dorazilo a patří jim velký dík za jejich vystoupení! Stejně tak jako vám návštěvníkům a všem partnerům letošního open air festivalu Svojšice.

Atmosféru jsme pro vás zachytili a připravujeme DVD s průřezem celého festivalu včetně záznamů vystoupení všech zahraničních djs. DVD vyjde na podzim společně s první sérií vstupenek na Svojšice 2009 za speciální cenu. Už nyní si můžete zapsat datum desátého ročníku festivalu - Pátek 26.6.2009. Stejně jako letos můžete i za rok očekávat povedené propojení Svojšic s Maddox open airem, který v sobotu,den po festivalu, přilákal skoro 3000 lidí.

www.svojsice.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016