REPORT

 

Čokoládová rehabilitace v klubu Mecca

V pátek 6. června proběhla v Praze opravdu dlouhá mejdanová noc. Neodolatelná Axe Dark Temptation party v pražském klubu Mecca, tentokrát odstartovala netradičně v legendární party tramvaji v rámci akce „Tramix“. Čokoládová vůně nového Axe Dark Temptation deo spreje, během bláznivé party jízdě po Praze, vše zahalila do oblaků svůdné atmosféry. 

 


Neodolatelný čokoládový muž, jenž je maskotem Axe, se div ne rozpustil na Tramix warm up party. Poté, co se všichni dostatečně nažhavili, se mejdanový nadšenci přesunuli do Meccy na Axe/Rehab party za účelem rehabilitace a aby získali zpět svůj sex-appeal. Téma noci byla čokoláda, kterou naservírovali opravdu „hot“ Axe tanečnice a „rehabilitační sestřičky“ z Meccy. V rámci této pozoruhodné flirtovací noci vyzkoušely Agáta Hanychová a její sexy Deo Police holky Axe Dark Temptation skoro na každém, kdo do Meccy dorazil. Misska Zuzana Jandová, hudebník František Soukup a stylista Dušan Chrástek vlnili svá těla na hudební sety legendárního DJe /remixera a hit makera Tomcrafta. Nechyběl ani charismatický hudební objev roku, zpěvák Niceland se svou přítelkyní.Hříšný mejdan trval do ranních hodin a svůdníci noci neustále lákali holky k čokoládové fontánce, protože čokoláda je nejlepší, když se podává horká. Vítěz Axe flirtovací soutěže získal zajímavé ceny jako například kultovní spodní prádlo Styx nebo relaxační čokoládovou lásku od Mandala Spa.

Jste také sexy blázen do mejdanu a doposud jste nezažil/a žádnou z legendárních Axe parties? Pak se zúčastněte další party dne 13.6 v brněnském klubu Fléda a rozhodně nezameškej poslední ze šňůry Axe mejdanů dne 27.6 v pražském klubu Misch Masch.

Více informací o legendárních Axe parties najdete na: www.Axe.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016